Minecraft sade towny sunucu önerisi

Baran166

Decapat
Daha fazla  
Minecraft towny suncusu arıyorum ama çogunda kendine ait eşyalar falan var. Sade orijinal Minecraft'ı bozmayan bir towny sunucu önerisi yapabilir misiniz?

Merhaba biraz geç cevap veriyorum kusura bakma. Premiumun varsa EarthMC oynayabilirsin. Uluslararası. Her milletten oyuncusu var. Türkler de aktif olarak oynuyor. Ben de bu sunucuda oynuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba biraz geç cevap veriyorum kusura bakma. Premiumun varsa EarthMC oynayabilirsin. Uluslararası. Her milletten oyuncusu var. Türkler de aktif olarak oynuyor. Ben de bu sunucuda oynuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
EarthMC'yi biraz inceledim. Bende girmeyi düşünüyorum, sunucu hakkında biraz daha detay verir misin rica etsem?

EarthMC'yi biraz inceledim. Bende girmeyi düşünüyorum, sunucu hakkında biraz daha detay verir misin rica etsem?
Tabii. Sunucu dediğim gibi uluslararası. Diğer sunucularda istediğiniz ülkeyi kurabilirken burada öyle bir şey yok. Geçmişte var olan yada günümüzde var olan ülke yada ulusları kurabiliyorsunuz. Hayali ülke yada ulusları kuramıyorsunuz yani. Sunucunun hostu İsveç de olmasına rağmen lag yok denecek kadar az. Yine diğer sunucuların aksine burada dolandırıcılık serbest. 1.20 ve üzeri sürümlerde girilebiliyor. Ticaret ulusları ve kasabaları var. Her ülkenin ordusu ve bakanlıkları var. Kasaba kurmak 64 altın isterken Ulus kurmak 2048 altın istiyor. Ayrıca türk destek ekipleri, moderatörleri de var. Biraz sıkıntılarından da bahsedeyim. Yetkili kadrosu ücret almadığı için, işlerini düzgün yapmıyor. Sunucudaki türk oyuncular toxic değil ama yabancılar biraz toxic. Altın kasmak son zamanlara göre daha zor. Sunucunun iyi ve kötü yanları bu. Sunucuya ilk girdiğinde Türkiye ye katılmanı tavsiye ederim Türkiye oyundaki en güçlü 2. ülke.

Tabii. Sunucu dediğim gibi uluslararası. Diğer sunucularda istediğiniz ülkeyi kurabilirken burada öyle bir şey yok. Geçmişte var olan ya da günümüzde var olan ülke ya da ulusları kurabiliyorsunuz. Hayali ülke ya da ulusları kuramıyorsunuz yani. Sunucunun hostu İsveç de olmasına rağmen lag yok denecek kadar az. Yine diğer sunucuların aksine burada dolandırıcılık serbest. 1.20 ve üzeri sürümlerde girilebiliyor. Ticaret ulusları ve kasabaları var. Her ülkenin ordusu ve bakanlıkları var. Kasaba kurmak 64 altın isterken ulus kurmak 2048 altın istiyor. Ayrıca Türk destek ekipleri, moderatörleri de var. Biraz sıkıntılarından da bahsedeyim. Yetkili kadrosu ücret almadığı için, işlerini düzgün yapmıyor. Sunucudaki Türk oyuncular toxic değil ama yabancılar biraz toxic. Altın kasmak son zamanlara göre daha zor. Sunucunun iyi ve kötü yanları bu. Sunucuya ilk girdiğinde Türkiye'ye katılmanı tavsiye ederim Türkiye oyundaki en güçlü 2. ülke.

Türk bir sunucu arıyorum bildiğin bir sunucu var mı?

Tabii. Sunucu dediğim gibi uluslararası. Diğer sunucularda istediğiniz ülkeyi kurabilirken burada öyle bir şey yok. Geçmişte var olan yada günümüzde var olan ülke yada ulusları kurabiliyorsunuz. Hayali ülke yada ulusları kuramıyorsunuz yani. Sunucunun hostu İsveç de olmasına rağmen lag yok denecek kadar az. Yine diğer sunucuların aksine burada dolandırıcılık serbest. 1.20 ve üzeri sürümlerde girilebiliyor. Ticaret ulusları ve kasabaları var. Her ülkenin ordusu ve bakanlıkları var. Kasaba kurmak 64 altın isterken Ulus kurmak 2048 altın istiyor. Ayrıca türk destek ekipleri, moderatörleri de var. Biraz sıkıntılarından da bahsedeyim. Yetkili kadrosu ücret almadığı için, işlerini düzgün yapmıyor. Sunucudaki türk oyuncular toxic değil ama yabancılar biraz toxic. Altın kasmak son zamanlara göre daha zor. Sunucunun iyi ve kötü yanları bu. Sunucuya ilk girdiğinde Türkiye ye katılmanı tavsiye ederim Türkiye oyundaki en güçlü 2. ülke.
Türk bir sunucu arıyorum bildiğin bir sunucu var mı?
EarthMC de oynamani tavsiye etmem. Zamanında çok dolandırilmistim hatta Türkler tarafından benim girdiğim zamanlar (2020) Türkler SPQR ve Turkish_republic diye ikiye ayrılmıştı herifin teki geldi bana sen kime katılan dedi bende ne bileyim dedim turkish republic geldi beni kesti elmas setler gitmişti. Bi arada sırf adamın yanına towny kurduğum için beni 3 4 kişi dcye çağırıp zorla kapattirmislardi townyi. Hatta sonrasında bir kere daha kurmuştum o zamanda o SPQR de beni kesen eleman benim yanıma birini yollamıştı adam benle 2 3 gub takıldı dost gibi olduk sonra benden towny yetkilerini aldı bir şey yapmak için sonrada sildi.

Anlatmamim sebebi bu sunucudaki kimseye güvenme ve oynama. Tr başka swlerde oyna orada "kurallar" var en azından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı