Minecraft sağlığı arttırmak

taitrepgod

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardım etmeniz lazım 1 yıllık hardcore mapimde endde Enderman farmı yaparken Enderman önüme ısınlandı aşağı düştüm 1.5 kalbim kaldı yedek aldım. Ne yapmalıyım oyun dosyalarından falan olmaz mı?

Bakın böyle kaldım F3 F4 de yapamıyorum. Ne yapmam lazım?

Sanırım 1.20 sürümü ile Creative'deyken bile ölüyoruz. Ne yapacağım ben.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-23 063342.png
    829,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Yerel Ağda Paylaş deyip, hileleri aç deyip, yaratıcı moda geçmeyi denemişsiniz anladığım kadarıyla öyle mi? Ölürseniz aynı yere gelirsiniz yaratıcı mod ile, eşyaları vs alıp hayatta kalma moduna geçersiniz.

Öldükten sonra geçerseniz yaratıcı moda, ondan sonra tekrar hayatta kalmaya veya doğrudan hayatta kalmaya geçerseniz her şey aynı şekilde devam edecektir ama zevk alır mısınız bilmem.

@569801 Hardcore hocam harita, öldükten sonra yaratıcı mod açamaz ve aşağı düştüğü için eşyaları da alamaz.

hocam eşyalarımı nasıl alırım ya boşluktayım hilelelre geçincede direkt gidiyor acaba hilelere geçip direkt bi kordinata ısınlansam olurmu

Ben daha önce hardcore da açıp devam ettiğimi hatırlıyorum. Aşağı düşme konusunda haklısınız özür dilerim.
şuanda survival modda harita ama eşyalarım gidiyor sürekli dünyayı yedekledim aynısı oluyo nasıl yaparım eşyalarım gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…