H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Sabah Minecraft aldım sonra Launcher'i sildim, Microsoft Store'da aldığım kısımdan yeniden yükledim fakat hala Launcher'ı açınca Game Pass ile birlikte diyor, neden olduğunu anlamadım. Çözümünü bilen var mı?
Sabah Minecraft aldım sonra Launcher'i sildim, Microsoft Store'da aldığım kısımdan yeniden yükledim fakat hala Launcher'ı açınca Game Pass ile birlikte diyor, neden olduğunu anlamadım. Çözümünü bilen var mı?
Erdem Oğuz Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 736 Çözümler 2 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 22 Haziran 2024 #2 Bendense aynı sorun vardı Xboxdan alınanlardan girince oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 Erdem Oğuz dedi: Bendense aynı sorun vardı Xbox'dan alınanlardan girince oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim şu an Launcher de Game Pass ile birlikte yazıyor oyna butonunun altında. Artı 0 Eksi
Erdem Oğuz dedi: Bendense aynı sorun vardı Xbox'dan alınanlardan girince oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim şu an Launcher de Game Pass ile birlikte yazıyor oyna butonunun altında.