Merhaba bugün öğrendim ve Minecraft'ın 15 yıl'a özel %50 indirim yaptığını gördüm ve 509 TL'den 254 düştüğünü gördüm bende hemen almak istedim fakat alamadım hep tekrar deneyin falan dediler ve kredi Kart'ta yeterli para var o yüzden para yüzünden olamaz.
Merhaba bugün öğrendim ve Minecraft'ın 15 yıl'a özel %50 indirim yaptığını gördüm ve 509 TL'den 254 düştüğünü gördüm bende hemen almak istedim fakat alamadım hep tekrar deneyin falan dediler ve kredi Kart'taEki Görüntüle 2210251 yeterli para var o yüzden para yüzünden olamaz.
Merhaba bugün öğrendim ve Minecraft'ın 15 yıl'a özel %50 indirim yaptığını gördüm ve 509 TL'den 254 düştüğünü gördüm bende hemen almak istedim fakat alamadım hep tekrar deneyin falan dediler ve kredi Kart'ta yeterli para var o yüzden para yüzünden olamaz. Eki Görüntüle 2210251
Xbox'ta hesap konumunuzu Türkiye yapın.
Yapmak için bilgisayar konumunu Türkiye yapıp bilgisayarı aç kapat yap sonra hesaba çık gir yap.
Minecraft Xbox'ta 250 TL Xbox'ta daha ucuz.
Bir sorum var hocam şimdi ben orijinal alacağım da kardeşim benim daha önceden kendi e postam a aldığım Minecraft hesabında oynamak istiyor ben şimdi aldığımda hesapların e postasını Minecraft hesaplarının e postasını değişebiliyor muyuz? Olmadı zaten bugün para yüklemeye gideceğim de başka e postadan oynarım olmadı.
Xbox'ta hesap konumunuzu Türkiye yapın.
Yapmak için bilgisayar konumunu Türkiye yapıp bilgisayarı aç kapat yap sonra hesaba çık gir yap.
Minecraft Xbox'ta 250 TL Xbox'ta daha ucuz.