utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 8 Haziran 2022 #1 Microsoft Store da Minecraft ve Bedrock Edition 85 TL olmuş almaya karar verdim ama böyle bir sorunla karşılaştım. Yardımcı olabilecek var mı?
Microsoft Store da Minecraft ve Bedrock Edition 85 TL olmuş almaya karar verdim ama böyle bir sorunla karşılaştım. Yardımcı olabilecek var mı?
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 Farklı tarayıcı deneyin, olmazsa sanal kart ile deneyin, olmazsa modemi resetleyin, olmazsa bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Farklı tarayıcı deneyin, olmazsa sanal kart ile deneyin, olmazsa modemi resetleyin, olmazsa bilgisayarı yeniden başlatın.
KS KS utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 8 Haziran 2022 #3 Ersin Zr dedi: Farklı tarayıcı deneyin, olmazsa sanal kart ile deneyin, olmazsa modemi resetleyin, olmazsa bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
Ersin Zr dedi: Farklı tarayıcı deneyin, olmazsa sanal kart ile deneyin, olmazsa modemi resetleyin, olmazsa bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #4 utku_1311 dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Telefondan deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 8 Haziran 2022 #5 Ersin Zr dedi: Telefondan deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefondanda denedim ama bizimle iletişime geçin diyor. Artı 0 Eksi
Ersin Zr dedi: Telefondan deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefondanda denedim ama bizimle iletişime geçin diyor.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #6 utku_1311 dedi: Telefondanda denedim ama bizimle iletişime geçin diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur iletişime geçeceksin. Farklı kart ile denedin mi? Artı 0 Eksi
utku_1311 dedi: Telefondanda denedim ama bizimle iletişime geçin diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur iletişime geçeceksin. Farklı kart ile denedin mi?
KS KS utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 8 Haziran 2022 #7 Ersin Zr dedi: O zaman mecbur iletişime geçeceksin. Farklı kart ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denenmedim ama bugün kartın içinde para olmadan çok almayı denedim yarın bir daha deneyeceğim olmazsa iletişime geçeceğim. Artı 0 Eksi
Ersin Zr dedi: O zaman mecbur iletişime geçeceksin. Farklı kart ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denenmedim ama bugün kartın içinde para olmadan çok almayı denedim yarın bir daha deneyeceğim olmazsa iletişime geçeceğim.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #8 utku_1311 dedi: Denenmedim ama bugün kartın içinde para olmadan çok almayı denedim yarın bir daha deneyeceğim olmazsa iletişime geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para olmadan mı denedin? Yanlış mı anladım. Yoksa sanal kart için mi söyledin? Artı 0 Eksi
utku_1311 dedi: Denenmedim ama bugün kartın içinde para olmadan çok almayı denedim yarın bir daha deneyeceğim olmazsa iletişime geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para olmadan mı denedin? Yanlış mı anladım. Yoksa sanal kart için mi söyledin?
KS KS utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 8 Haziran 2022 #9 Ersin Zr dedi: Kartın içinde para olmadan mı denedin? Yanlış mı anladım. Yoksa sanal kart için mi söyledin? Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para olmadan denedim. Artı 0 Eksi
Ersin Zr dedi: Kartın içinde para olmadan mı denedin? Yanlış mı anladım. Yoksa sanal kart için mi söyledin? Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para olmadan denedim.