Şu anda uygulama bilgisayarımda yüklü değil fakat kenarda fare imleci şeklinde sembol olması lazım. Onunla beyaz olan silinecek kısımları seçip "Delete" tuşu ile silebilirsiniz. Ardından üstten dosya bölümüne girip farklı kaydet ile masaüstüne kaydedip programı kapatın.Sağol uygulama ile saydam yapabiliyorum ancak bunu yuvarlak bir şekilde yaptığı için olmuyor kare şekilde silmemin bir yolu var mıdır?
El ile yaptıysan, silgi yerine beyaz seçmiş olabilirsin.Selam! Ben Minecraft'ta totemin görünümünü değiştirdim ancak totemin aslında saydam olan yerleri ben değiştirince beyaz oldu. Bunu nasıl düzeltirim?
png olarak eklemeliydin, .jpeg mi ekledin.Selam! Ben Minecraft'ta totemin görünümünü değiştirdim ancak totemin aslında saydam olan yerleri ben değiştirince beyaz oldu. Bunu nasıl düzeltirim?
silgiyle tek tek sildim ama olmadıEl ile yaptıysan, silgi yerine beyaz seçmiş olabilirsin.
sitede bir soun oluyor ve kesmiyor bu arada png olarak yükledimpng olarak eklemeliydin, .jpeg mi ekledin.
Sadece uzantı olmaz, remove.bg sitesine fotoğrafı yükleyip arka planını kaldırtabilirsin.
Sağol uygulama ile saydam yapabiliyorum ancak bunu yuvarlak bir şekilde yaptığı için olmuyor kare şekilde silmemin bir yolu varmıdırMicrosoft'un paint'i ile yaptıysanız onda yaşanır böyle sorunlar. Onun yerine ücretsiz olan Paint.net'i tercih etmenizi öneririm. Ben de arayüz değiştiren texturepack hazırlıyorum ve hep bu program ile çizim yaptım.
Paint.NET - Free Software for Digital Photo Editing
Paint.NET is free image and photo editing software for computers that run Windows.www.getpaint.net
Şu anda uygulama bilgisayarımda yüklü değil fakat kenarda fare imleci şeklinde sembol olması lazım. Onunla beyaz olan silinecek kısımları seçip "Delete" tuşu ile silebilirsiniz. Ardından üstten dosya bölümüne girip farklı kaydet ile masaüstüne kaydedip programı kapatın.Sağol uygulama ile saydam yapabiliyorum ancak bunu yuvarlak bir şekilde yaptığı için olmuyor kare şekilde silmemin bir yolu var mıdır?
Sağol olduMicrosoft'un paint'i ile yaptıysanız onda yaşanır böyle sorunlar. Onun yerine ücretsiz olan Paint.net'i tercih etmenizi öneririm. Ben de arayüz değiştiren texturepack hazırlıyorum ve hep bu program ile çizim yaptım.
Paint.NET - Free Software for Digital Photo Editing
Paint.NET is free image and photo editing software for computers that run Windows.www.getpaint.net
Saydam yapman lazım windows 10 paint 3D var onu kullan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.