Minecraft seed öğrenme

SUAD

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben 1-2 yıl önce Minecraft'da çok güzel bir seedde oynuyordum bayağı da ilerlemişdim, sonra bir gün oyunu açtım ve hep oynadığım dünya yoktu ama yedeklemişdim önceden. Yedeklediğim dosyanı defalarca oyun dosyalarına atsamda düzelmedi oynayamadım, o dünyanı ama o yedek dosyası elimde. Şimdi ben o dosyadan o dünyanın seedini öğrenebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Oyunu sırf bu yüzden bıraktdım.

Arkadaşlar merhaba. Ben 1-2 yıl önce Minecraft'da çok güzel bir seedde oynuyordum bayağı da ilerlemişdim, sonra bir gün oyunu açtım ve hep oynadığım dünya yoktu ama yedeklemişdim önceden. Yedeklediğim dosyanı defalarca oyun dosyalarına atsamda düzelmedi oynayamadım, o dünyanı ama o yedek dosyası elimde. Şimdi ben o dosyadan o dünyanın seedini öğrenebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Oyunu sırf bu yüzden bıraktdım.
Dosyadaki dünyayı açabiliyorsanız oyun içerisinde /seed komut ile öğrenebilirsiniz.

Dosyadaki dünyayı açabiliyorsanız oyun içerisinde /seed komut ile öğrenebilirsiniz.
Keşke aça bilsem. Yapamiyorum büyük ihtimalle dosyada bi şey bozuk.

Oyunda o dosyaları kullanamıyorum diyor arkadaş zaten.
Evet.

NBTExplorer programı ile dosyanın .dat dosyasını görüntüleyip bulabilirsiniz.
Tam olarak o dünyanı mı görüntülüycek yoksa seed kodunu mu?

Dünyayı Aternos'a yükleyip oradan bakabiliyorsunuz diye biliyorum.
Çokk teşekkürlerr deniycem.Bu arada dünyanıda görüntülüye bilirmiyim yoksa sadece seed kodunamı baka bilicem.

Keşke aça bilsem. Yapamiyorum büyük ihtimalle dosyada bi şey bozuk.

Evet.

Tam olarak o dünyanı mı görüntülüycek yoksa seed kodunu mu?

Çokk teşekkürlerr deniycem.Bu arada dünyanıda görüntülüye bilirmiyim yoksa sadece seed kodunamı baka bilicem.
Seed yazar sadece.

Çokk Sağoll kanka bilgisayar şu anda biraz sorunlu akşama doğru falan yapsam olurmu?
Farketmez, etiketlemeyi unutma sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı