Aiden_Caldwell Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Selamlar, bir şehir haritası (modern) yapıyorum ama şehrin merkez noktası için ne yapacağımı bulamıyorum öneriniz var mı? Şelale dışı tabii ki
Selamlar, bir şehir haritası (modern) yapıyorum ama şehrin merkez noktası için ne yapacağımı bulamıyorum öneriniz var mı? Şelale dışı tabii ki
Edmond_Dantes Decipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.896 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Aiden_Caldwell dedi: Selamlar, bir şehir haritası (modern) yapıyorum ama şehrin merkez noktası için ne yapacağımı bulamıyorum öneriniz var mı? Şelale dışı tabii ki Genişletmek için tıkla... Saat kulesi veya dikilitaş güzel olabilir bence veya daire şeklinde park meydan tarzı bir yer
Aiden_Caldwell dedi: Selamlar, bir şehir haritası (modern) yapıyorum ama şehrin merkez noktası için ne yapacağımı bulamıyorum öneriniz var mı? Şelale dışı tabii ki Genişletmek için tıkla... Saat kulesi veya dikilitaş güzel olabilir bence veya daire şeklinde park meydan tarzı bir yer
Klavyelimuz Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 taşa saplanmış bir kılıç veya taş yada altından bir heykel
sunGOD1907 Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ KATANA 17 B13VFK, RTX 4060, Intel Core I7, 13.nesil 16GB RAM 1TB SSD 144HZ Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 şehre uzak bir yel değirmeni... ya da heykel vb. hoş yapılar yapabilirsin mesela büyük çeşme. Bahçeler ve parklar
şehre uzak bir yel değirmeni... ya da heykel vb. hoş yapılar yapabilirsin mesela büyük çeşme. Bahçeler ve parklar
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 Büyük bir belediye binası ya da uzun ihtişamlı bir kule güzel olabilir. Uzaktan bakıldığında merkezin orası olduğu belli olmalı.
Büyük bir belediye binası ya da uzun ihtişamlı bir kule güzel olabilir. Uzaktan bakıldığında merkezin orası olduğu belli olmalı.
Aiden_Caldwell Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #6 Nieagerams dedi: Büyük bir belediye binası ya da uzun ihtişamlı bir kule güzel olabilir. Uzaktan bakıldığında merkezin orası olduğu belli olmalı. Genişletmek için tıkla... Güzel fikirmiş. sunGOD1907 dedi: Şehre uzak bir yel değirmeni... Ya da heykel vb. hoş yapılar yapabilirsin mesela büyük çeşme. Bahçeler ve parklar. Genişletmek için tıkla... Güzel fikirmiş. Teşekkürler herkese.
Nieagerams dedi: Büyük bir belediye binası ya da uzun ihtişamlı bir kule güzel olabilir. Uzaktan bakıldığında merkezin orası olduğu belli olmalı. Genişletmek için tıkla... Güzel fikirmiş. sunGOD1907 dedi: Şehre uzak bir yel değirmeni... Ya da heykel vb. hoş yapılar yapabilirsin mesela büyük çeşme. Bahçeler ve parklar. Genişletmek için tıkla... Güzel fikirmiş. Teşekkürler herkese.