Minecraft Şehir/Yapı inşası için mod önerileri

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Şu sıralar Minecraft aşırı sardı. Orijinaline para (250TL [indirimli]) verdiğim için değil, bu safer konu farklı. Modlama işini sevmeye başladım. Yeni mod kurdukça denemek, ortaya çıkan güzel şeyler gibi bir sürü olumlu yönü var. Kendime ise düz dünya da şehir ufak bir şehir yapmaya karar verdim. Birkaç mod kurdum fakat bunu okuyan herkesin başka kurduğu modların önerilerini de duymak isterim.

Effortles Building mod dene.

World edit modu diyeceğim de muhtemelen kurmuşsundur.
Evet onu kurdum. Baya işime yarıyor. Özellikle şehir, büyük yerler yaparken. Ama olsun en azından bilmeyenler de görürse yararlanır. Teşekkürler

Effortles Building mod dene.
Minecraft'ta bazıl modları kurarken, özellikle World Edit gibi inşa modları, bu modu görmüştüm ama dikkate almamıştım, ismini de hatırlamıyordum. Şimdi sayende daha ayrıntılı baktım. Bu modu kesin kurarım teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet onu kurdum. Baya işime yarıyor. Özellikle şehir, büyük yerler yaparken. Ama olsun en azından bilmeyenler de görürse yararlanır. Teşekkürler

Minecraft'ta bazıl modları kurarken, özellikle World Edit gibi inşa modları, bu modu görmüştüm ama dikkate almamıştım, ismini de hatırlamıyordum. Şimdi sayende daha ayrıntılı baktım. Bu modu kesin kurarım teşekkür ederim.
Rica ederim deklarasyon için mutfak ve farklı yiyecekler modlarıda kullan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rica ederim deklarasyon için mutfak ve farklı yiyecekler modlarıda kullan.
Onlar da şuan aklımda. Hatta biraz daha önceden 2 farklı mobilya modu kurdum. İkisi de farklı farklı olanaklar sunuyor. Fakat biraz daha dekorasyon modu indireceğim. Aralarında yiyecek, mutfak modları da var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı