M Mustafa Emir Işık1 Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Minecraft sunucuya plugin atıyorum ama algılamıyor. Plugin adı: İdentity/Morph mod.
XTropatra Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Hocam modları plugin olarak kullanmaya mı çalışıyorsunuz? Youtubeden mod kurulum videolarını izleyin.
Hocam modları plugin olarak kullanmaya mı çalışıyorsunuz? Youtubeden mod kurulum videolarını izleyin.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.088 Çözümler 25 7 Temmuz 2024 #3 Mustafa Emir Işık1 dedi: Minecraft sunucuya plugin atıyorum ama algılamıyor. Plugin adı: İdentity/Morph mod. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz mod Spigot bukkit veya paperla çalışmaz bu 1 2 modu Forge sunucu açıp kurman lazım. Modun hem sende hem de sunucuda olması lazım bu da 3
Mustafa Emir Işık1 dedi: Minecraft sunucuya plugin atıyorum ama algılamıyor. Plugin adı: İdentity/Morph mod. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz mod Spigot bukkit veya paperla çalışmaz bu 1 2 modu Forge sunucu açıp kurman lazım. Modun hem sende hem de sunucuda olması lazım bu da 3
M Mustafa Emir Işık1 Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 XTropatra dedi: Hocam modları plugin olarak kullanmaya mı çalışıyorsunuz? Youtubeden mod kurulum videolarını izleyin. Genişletmek için tıkla... İzledim ama hepsi aynı SiyahiBeyfendi dedi: Dediğiniz mod Spigot bukkit veya paperla çalışmaz bu 1 2 modu Forge sunucu açıp kurman lazım. Modun hem sende hem de sunucuda olması lazım bu da 3 Genişletmek için tıkla... Peki bunları yapsam ve sadece modu ben kursam yani sunucuya giren kişiler kurmasa oluyormu?
XTropatra dedi: Hocam modları plugin olarak kullanmaya mı çalışıyorsunuz? Youtubeden mod kurulum videolarını izleyin. Genişletmek için tıkla... İzledim ama hepsi aynı SiyahiBeyfendi dedi: Dediğiniz mod Spigot bukkit veya paperla çalışmaz bu 1 2 modu Forge sunucu açıp kurman lazım. Modun hem sende hem de sunucuda olması lazım bu da 3 Genişletmek için tıkla... Peki bunları yapsam ve sadece modu ben kursam yani sunucuya giren kişiler kurmasa oluyormu?