bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.532 Çözümler 7 Yer Ankara 15 Nisan 2022 #1 Minecraft server acacağım. 3 oyunlu bir server olacak. Hangi siteden acmamı önerirsiniz?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #2 Keyubu olabilir. Minecraft Server Kiralama - Keyubu Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketi keyubu.com Reklam falanda yapıyorlar. Paket özellikleri: Minecraft Server Kiralama - Keyubu Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketi keyubu.com
Keyubu olabilir. Minecraft Server Kiralama - Keyubu Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketi keyubu.com Reklam falanda yapıyorlar. Paket özellikleri: Minecraft Server Kiralama - Keyubu Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketi keyubu.com
C CapCup26 Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #3 Ücretsiz mi yoksa kiralamak mı istiyorsunuz?
O osman5123 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 627 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Nisan 2022 #4 bozkurt11 dedi: Minecraft server acacağım. 3 oyunlu bir server olacak. Hangi siteden acmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Minehut çok iyidir. Hemde bedava
bozkurt11 dedi: Minecraft server acacağım. 3 oyunlu bir server olacak. Hangi siteden acmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Minehut çok iyidir. Hemde bedava
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #5 Aternos.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #6 Kyara dedi: Aternos. Genişletmek için tıkla... Bungeecord açacak sanırım arkadaş. Olmaz yani.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.532 Çözümler 7 Yer Ankara 15 Nisan 2022 #7 goktug.59 dedi: Keyubu olabilir. Minecraft Server Kiralama - Keyubu Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketi keyubu.com Reklam falanda yapıyorlar. Paket özellikleri: Minecraft Server Kiralama - Keyubu Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketi keyubu.com Genişletmek için tıkla... x.Keyubu.com u degistirebiliyor muyum? Veya alan adı girebiliyor muyum? CapCup26 dedi: Ücretsiz mi yoksa kiralamak mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kiralamak. Kyara dedi: Aternos. Genişletmek için tıkla... Lag yapıyor. osman5123 dedi: Minehut çok iyidir. Hemde bedava. Genişletmek için tıkla... Kac GB RAM'ı var? 3 oyun kurmak icin yeterli mi? goktug.59 dedi: Bungeecord açacak sanırım arkadaş. Olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Bungeecord düşündüm ancak 4 server Olması gerekiyor bundan dolayı vashectim Son düzenleme: 15 Nisan 2022
goktug.59 dedi: Keyubu olabilir. Minecraft Server Kiralama - Keyubu Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketi keyubu.com Reklam falanda yapıyorlar. Paket özellikleri: Minecraft Server Kiralama - Keyubu Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketi keyubu.com Genişletmek için tıkla... x.Keyubu.com u degistirebiliyor muyum? Veya alan adı girebiliyor muyum? CapCup26 dedi: Ücretsiz mi yoksa kiralamak mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kiralamak. Kyara dedi: Aternos. Genişletmek için tıkla... Lag yapıyor. osman5123 dedi: Minehut çok iyidir. Hemde bedava. Genişletmek için tıkla... Kac GB RAM'ı var? 3 oyun kurmak icin yeterli mi? goktug.59 dedi: Bungeecord açacak sanırım arkadaş. Olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Bungeecord düşündüm ancak 4 server Olması gerekiyor bundan dolayı vashectim
C CapCup26 Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #8 bozkurt11 dedi: x.Keyubu.com u degistirebiliyor muyum? Veya alan adı girebiliyor muyum? Kiralamak. Lag yapıyor. Kac GB RAM'ı var? 3 oyun kurmak icin yeterli mi? Bungeecord düşündüm ancak 4 server olması gerekiyor bundan dolayı vashectim. Genişletmek için tıkla... Aternos'un yan bir şirketi vardı lag filan olmuyordu adını unuttum ama ona bakabilirsiniz.
bozkurt11 dedi: x.Keyubu.com u degistirebiliyor muyum? Veya alan adı girebiliyor muyum? Kiralamak. Lag yapıyor. Kac GB RAM'ı var? 3 oyun kurmak icin yeterli mi? Bungeecord düşündüm ancak 4 server olması gerekiyor bundan dolayı vashectim. Genişletmek için tıkla... Aternos'un yan bir şirketi vardı lag filan olmuyordu adını unuttum ama ona bakabilirsiniz.
OmerBertug Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #9 CapCup26 dedi: Aternos'un yan bir şirketi vardı lag filan olmuyordu adını unuttum ama ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Exaroton.
CapCup26 dedi: Aternos'un yan bir şirketi vardı lag filan olmuyordu adını unuttum ama ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Exaroton.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.532 Çözümler 7 Yer Ankara 15 Nisan 2022 #10 CapCup26 dedi: Aternos'un yan bir şirketi vardı lag filan olmuyordu adını unuttum ama ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aylık kaç tl ?
CapCup26 dedi: Aternos'un yan bir şirketi vardı lag filan olmuyordu adını unuttum ama ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aylık kaç tl ?