Çözüldü Minecraft server açarken Java hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KayraMert27

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Minecraft towny sunucusu açmak istiyorum paper. Jar dosyasını indirdim ve baslat.bat dosyasını oluşturdum kodu aşağıda var ancak Java'nın 8 sürümünü kabul etmiyor. 24 sürümünü kuruyorum kabul etmiyor Java 16 indiriyorum PC görmüyor. CMD D ye "Java -version" yazınca hiçbir şey olmuyor path e de ekledim ancak tık yok server kuramıyorum.

Kod:
@echo off.
title KAYAPROJECT - 1.16.5 Towny 0DAN SUNUCU.
color 3
:start
java -Xmx1G -Xms1G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true --add-modules=jdk.incubator.vector -jar paper.jar nogui.

echo Sunucu yeniden başlatılıyor.
echo Kapatmak için Ctrl + C tuşlarına basın.
goto :start

RAM kaç GB öğrenebilir miyim?

Java:
Bat
--add-modules=jdk.incubat or. vector -jar paper.jar nogui

Kodda nogui ın sonunda nokta var o nokta tüm kodu bozuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı