Crawdar Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Selamlar, Minecraft'da ücretsiz server açma siteleri önerebilir misiniz? Mod ya da plugin kurulabilen olsun.
Selamlar, Minecraft'da ücretsiz server açma siteleri önerebilir misiniz? Mod ya da plugin kurulabilen olsun.
teknomerak123 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 135 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Home , Android 10 , Android 7.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2025 #2 Aternos'u Arclight ile kullanabilirsin sanırım 1.21.1'e kadar var.
1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 21 Nisan 2025 #3 Crawdar dedi: Selamlar, Minecraft'da ücretsiz server açma siteleri önerebilir misiniz? Mod ya da plugin kurulabilen olsun. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sunucuların kaliteli olacağını sanmıyorum. Saganetwork kullanıyorum ben ihtiyacım olunca işimi görüyor. Tavsiye ederim.
Crawdar dedi: Selamlar, Minecraft'da ücretsiz server açma siteleri önerebilir misiniz? Mod ya da plugin kurulabilen olsun. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sunucuların kaliteli olacağını sanmıyorum. Saganetwork kullanıyorum ben ihtiyacım olunca işimi görüyor. Tavsiye ederim.
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #4 Crawdar dedi: Selamlar, Minecraft'da ücretsiz server açma siteleri önerebilir misiniz? Mod ya da plugin kurulabilen olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos derim ama anlayalım şunu eğer MC sunucusu açıcaksanız para vereceksiniz ya da sınırlamalara tabii siniz.
Crawdar dedi: Selamlar, Minecraft'da ücretsiz server açma siteleri önerebilir misiniz? Mod ya da plugin kurulabilen olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos derim ama anlayalım şunu eğer MC sunucusu açıcaksanız para vereceksiniz ya da sınırlamalara tabii siniz.
Crawdar Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #5 eno123 dedi: Hocam Aternos derim ama anlayalım şunu eğer MC sunucusu açıcaksanız para vereceksiniz ya da sınırlamalara tabii siniz. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler, sadece arkadaşlarımla oynamak için açmak istiyorum zaten, mod/pluginler oyunu daha zevkli kılıyor o yüzden mod/pluginli istiyorum eğer var ise.
eno123 dedi: Hocam Aternos derim ama anlayalım şunu eğer MC sunucusu açıcaksanız para vereceksiniz ya da sınırlamalara tabii siniz. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler, sadece arkadaşlarımla oynamak için açmak istiyorum zaten, mod/pluginler oyunu daha zevkli kılıyor o yüzden mod/pluginli istiyorum eğer var ise.
blue098 Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #6 Tick hosting ya da fallix nodes kulanabilirsin.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 24 Nisan 2025 #7 Bütçeniz nedir? Ücretsiz zor.