keremkol Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 111 12 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar nitradodan server kiraladım ama giremiyorum geçersiz oturum diyor nasıl yapabilirim?
O owen_1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #2 Anladığım kadarıyla ''Premium'' hesaba sahip değilsin. Sunucu ayarlarından ''Online-mod: True'' seçeneğini ''Online-mod: False'' olarak değiştir. En kısa zamanda oyunu orijinal almanı tavsiye ediyorum.
Anladığım kadarıyla ''Premium'' hesaba sahip değilsin. Sunucu ayarlarından ''Online-mod: True'' seçeneğini ''Online-mod: False'' olarak değiştir. En kısa zamanda oyunu orijinal almanı tavsiye ediyorum.
keremkol Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 111 12 Aralık 2014 #3 Nitradodan aldım. Kullanıcı adı olarak ne kullanıcam Ben kendi kullanıcı adımla girince böyle bişey diyor server panelde. Name=Ayberg,properties={},legacy=false] Arkadaşlar kendi serverimde kendime nasıl op'lik veririm? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2014
Nitradodan aldım. Kullanıcı adı olarak ne kullanıcam Ben kendi kullanıcı adımla girince böyle bişey diyor server panelde. Name=Ayberg,properties={},legacy=false] Arkadaşlar kendi serverimde kendime nasıl op'lik veririm?
ahmet196 Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 219 Makaleler 1 12 Aralık 2014 #4 Server açılan programa ismini yazıyorsun diye biliyorum. En azından ben kendim server kurarken öyle yapıyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2014
Server açılan programa ismini yazıyorsun diye biliyorum. En azından ben kendim server kurarken öyle yapıyordum.