Minecraft'a sunucuya giriyorum arazi yükleniyor diyor bekliyor uzun bir süre, sonrada ya zaman aşımına uğradı diyor ya da bağlantı kaybedildi girerse de uzak bir ana bilgisayar masaüstü bağlantı kapatıldı falan falan diyor. Yardım eder misiniz? (Sunucuyu kendim açtım başka sunuculara giriyorum arkadaşımla Survival atacağız olmuyor) (Sunucu Aternos)
Minecraft'a sunucuya giriyorum arazi yükleniyor diyor bekliyor uzun bir süre, sonrada ya zaman aşımına uğradı diyor ya da bağlantı kaybedildi girerse de uzak bir ana bilgisayar masaüstü bağlantı kapatıldı falan falan diyor. Yardım eder misiniz? (Sunucuyu kendim açtım başka sunuculara giriyorum arkadaşımla Survival atacağız olmuyor)
Eğer konu sahibi orijinal olmayan Minecraft kullanıyorsa o ayar " True " da ise aşağıda ki hatayı verir;
Yani aldığı hatanın o kod ile alakası olduğunu zannetmiyorum.
Minecraft'a sunucuya giriyorum arazi yükleniyor diyor bekliyor uzun bir süre, sonrada ya zaman aşımına uğradı diyor ya da bağlantı kaybedildi girerse de uzak bir ana bilgisayar masaüstü bağlantı kapatıldı falan falan diyor. Yardım eder misiniz? (Sunucuyu kendim açtım başka sunuculara giriyorum arkadaşımla Survival atacağız olmuyor) (sunucu aternos)
O ayarla alakası yok çünkü ben önceden girmiştim arkadaşlarımda (onlarda premiumsuz)
False muş ama giriyorum önceden.
true olması mı gerek orijinal olmayanın girebilmesi için?