Swordsson Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 144 25 Eylül 2020 #1 Arkadaşlarla beraber Minecraft oynamak için Radminvpn diye bir program kullanıyoruz. Normalde birbirimize bağlanırken ping 15 olarak gözüküyor fakat servere bağlandıktan sonra ping artıyor.
Arkadaşlarla beraber Minecraft oynamak için Radminvpn diye bir program kullanıyoruz. Normalde birbirimize bağlanırken ping 15 olarak gözüküyor fakat servere bağlandıktan sonra ping artıyor.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 25 Eylül 2020 #2 Yeni mi oldu bu sorun yoksa ilk baştan beri mi oluyor?
Swordsson Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 144 25 Eylül 2020 #3 Flapers dedi: Yeni mi oldu bu sorun yoksa ilk baştan beri mi oluyor? Genişletmek için tıkla... İlk baştan beri oluyordu.
Flapers dedi: Yeni mi oldu bu sorun yoksa ilk baştan beri mi oluyor? Genişletmek için tıkla... İlk baştan beri oluyordu.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 25 Eylül 2020 #4 Swordsson dedi: İlk baştan beri oluyordu. Genişletmek için tıkla... Serveri açanın internetinde bir sıkıntı olabilir ya da Hamachi üstünden deneyin bir de isterseniz.
Swordsson dedi: İlk baştan beri oluyordu. Genişletmek için tıkla... Serveri açanın internetinde bir sıkıntı olabilir ya da Hamachi üstünden deneyin bir de isterseniz.
Swordsson Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 144 25 Eylül 2020 #5 Flapers dedi: Serveri açanın internetinde bir sıkıntı olabilir ya da Hamachi üstünden deneyin bir de isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hamachi bence kötü o yüzden bunu kullanıyorum. Serveri açanın internetinde sıkıntı yok.
Flapers dedi: Serveri açanın internetinde bir sıkıntı olabilir ya da Hamachi üstünden deneyin bir de isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hamachi bence kötü o yüzden bunu kullanıyorum. Serveri açanın internetinde sıkıntı yok.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 26 Eylül 2020 #6 Swordsson dedi: Hamachi bence kötü o yüzden bunu kullanıyorum. Serveri açanın internetinde sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Biz oynadığımız zaman Hamachi'den oynuyorduk sadece ilk oyuna girdiğimiz an ping oluyordu sonra hemen düşüyordu.
Swordsson dedi: Hamachi bence kötü o yüzden bunu kullanıyorum. Serveri açanın internetinde sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Biz oynadığımız zaman Hamachi'den oynuyorduk sadece ilk oyuna girdiğimiz an ping oluyordu sonra hemen düşüyordu.
Pc--1 Decapat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 12 26 Eylül 2020 #7 serverpro diye bi site var pingde olmuyor
Swordsson Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 144 26 Eylül 2020 #8 Pc--1 dedi: serverpro diye bi site var pingde olmuyor Genişletmek için tıkla... Oyunum korsan oynayabiliyormuyum ?
Pc--1 dedi: serverpro diye bi site var pingde olmuyor Genişletmek için tıkla... Oyunum korsan oynayabiliyormuyum ?