5 541554 Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 194 Çözümler 5 11 Mayıs 2023 #1 Selamünaleyküm ben Minecraft sunucusu kuruyorum ve serverime zırhlar eklemek istiyorum koruma 10 kırılmaz zırhlar bunun plugini var mı veya komutla nasıl yaparım nasıl yaparim?
Selamünaleyküm ben Minecraft sunucusu kuruyorum ve serverime zırhlar eklemek istiyorum koruma 10 kırılmaz zırhlar bunun plugini var mı veya komutla nasıl yaparım nasıl yaparim?
Semih Emree Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2023 #2 UberEnchant Now with custom enchant table/anvil mechanics! Manipulate item names, lore, enchantments, and more! dev.bukkit.org
UberEnchant Now with custom enchant table/anvil mechanics! Manipulate item names, lore, enchantments, and more! dev.bukkit.org
5 541554 Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 194 Çözümler 5 11 Mayıs 2023 #3 Semih Emree dedi: UberEnchant Now with custom enchant table/anvil mechanics! Manipulate item names, lore, enchantments, and more! dev.bukkit.org Genişletmek için tıkla... Sağol knk
Semih Emree dedi: UberEnchant Now with custom enchant table/anvil mechanics! Manipulate item names, lore, enchantments, and more! dev.bukkit.org Genişletmek için tıkla... Sağol knk