SnoopyX Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #11 HakanXD dedi: Keyubu'ya göz at. Genişletmek için tıkla... oduncu_yılmaz dedi: O ne demek hocam açar mısınız aktif olarak Keyubu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Keyubu gözüme güzel gözüktü aldıktan sonra bir sıkıntı çıkar mı
HakanXD dedi: Keyubu'ya göz at. Genişletmek için tıkla... oduncu_yılmaz dedi: O ne demek hocam açar mısınız aktif olarak Keyubu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Keyubu gözüme güzel gözüktü aldıktan sonra bir sıkıntı çıkar mı
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.505 Çözümler 47 Yer Bursa 18 Nisan 2025 #12 SnoopyX dedi: Hocam Keyubu gözüme güzel gözüktü aldıktan sonra bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben aylarca kullandım sorun yaşatmadı ama oversell olduğunu soyleyen bir arkadaş vardı onunda önerisini dikkate almak istersen alabilirsin.
SnoopyX dedi: Hocam Keyubu gözüme güzel gözüktü aldıktan sonra bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben aylarca kullandım sorun yaşatmadı ama oversell olduğunu soyleyen bir arkadaş vardı onunda önerisini dikkate almak istersen alabilirsin.
SnoopyX Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #13 HakanXD dedi: Ben aylarca kullandım sorun yaşatmadı ama oversell olduğunu soyleyen bir arkadaş vardı onunda önerisini dikkate almak istersen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oversell ne demek tam açar mısınız
HakanXD dedi: Ben aylarca kullandım sorun yaşatmadı ama oversell olduğunu soyleyen bir arkadaş vardı onunda önerisini dikkate almak istersen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oversell ne demek tam açar mısınız
wisionarydev Picopat Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 138 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Team Lead at Frizpa Studios 19 Nisan 2025 #14 iamDeniz dedi: Bir şeyct hosting şu ana kadar gördüğüm en basit, en kolay ve en kaliteli hosting. İstediğiniz mod paketini de kuruyor sadece sunucuyu başlatmanız yeterli. Minecraft Server Hosting & Game Servers | BisectHosting Genişletmek için tıkla... Ek olarak kurmak istediğiniz mod paketi bisecthosting ile sponsorluysa (genellikle sponsorlu oluyorlar) ilk ay %25 indirimli sunucu alıyorsunuz ek olarak istediğiniz mod paketi ile birlikte.
iamDeniz dedi: Bir şeyct hosting şu ana kadar gördüğüm en basit, en kolay ve en kaliteli hosting. İstediğiniz mod paketini de kuruyor sadece sunucuyu başlatmanız yeterli. Minecraft Server Hosting & Game Servers | BisectHosting Genişletmek için tıkla... Ek olarak kurmak istediğiniz mod paketi bisecthosting ile sponsorluysa (genellikle sponsorlu oluyorlar) ilk ay %25 indirimli sunucu alıyorsunuz ek olarak istediğiniz mod paketi ile birlikte.