M Mehmetcan Karakuş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 209 3 Şubat 2024 #1 Kuzenimle server açmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Modsuz Minecraft oynayacağız, ikimizde de orijinal Minecraft var.
Kuzenimle server açmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Modsuz Minecraft oynayacağız, ikimizde de orijinal Minecraft var.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 3 Şubat 2024 #2 Aternos üzerinden açabilirsiniz, çok basit. Youtube üzerinde anlatımları vardır.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.469 Çözümler 28 3 Şubat 2024 #3 Mehmetcan Karakuş dedi: Kuzenimle server açmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Modsuz Minecraft oynayacağız, ikimizde de orijinal Minecraft var. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak Aternos kullanabilirsiniz. Hem kolay, hem 2 kişi için yeterli.
Mehmetcan Karakuş dedi: Kuzenimle server açmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Modsuz Minecraft oynayacağız, ikimizde de orijinal Minecraft var. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak Aternos kullanabilirsiniz. Hem kolay, hem 2 kişi için yeterli.
4 463352 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 1.308 Çözümler 11 3 Şubat 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.159 Makaleler 16 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #5 Kendi bilgisayarınızda da kurabilirsiniz sunucuyu, fakat işin port açma veya hamachi kısmı oluyor. Önermem. Aternos'tan direkt olarak açabilirsiniz istediğiniz sürümde sunucu: Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org
Kendi bilgisayarınızda da kurabilirsiniz sunucuyu, fakat işin port açma veya hamachi kısmı oluyor. Önermem. Aternos'tan direkt olarak açabilirsiniz istediğiniz sürümde sunucu: Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.306 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2024 #6 Mehmetcan Karakuş dedi: Kuzenimle server açmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Modsuz Minecraft oynayacağız, ikimizde de orijinal Minecraft var. Genişletmek için tıkla... Aternos denen siteden açabilirsiniz YouTube'dan 10 dk içinde yaparsınız çok basit.
Mehmetcan Karakuş dedi: Kuzenimle server açmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Modsuz Minecraft oynayacağız, ikimizde de orijinal Minecraft var. Genişletmek için tıkla... Aternos denen siteden açabilirsiniz YouTube'dan 10 dk içinde yaparsınız çok basit.
Dark18 Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #7 Şahsen Aternos'tan açmayı pek sevmiyorum chunkları çok düşük geldiği için fakat elimiz kolumuz bağlı başka doğru düzgün bir site yok açabilmek için.
Şahsen Aternos'tan açmayı pek sevmiyorum chunkları çok düşük geldiği için fakat elimiz kolumuz bağlı başka doğru düzgün bir site yok açabilmek için.