Minecraft server nasıl kurulur?

Elkit

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Minecraft'ta server kurmak istiyorum. Ama kurmayı bilmiyorum. Kurma videosu veya sitesi biliyorsanız atar mısınız?

Arkadaşlar Minecraft'ta server kurmak istiyorum. Ama kurmayı bilmiyorum. Kurma videosu veya sitesi biliyorsanız atar mısınız?

Modlu mu yoksa normal mi? VDS'in bulunuyor mu?

Kendi cihazınızda mı açacaksınız, yoksa Aternos, server.pro tarzı barındırma yerlerinde mi?

Kendi cihazınızda açmanızın avantajı sunucu üzerinde herhangi bir kısıtlama olmuyor, ancak dezavantaj olarak sizin Internet upload hızınız yavaşsa arkadaşlarınızda inanılmaz yüksek ping oluyor; ayrıca sunucu sisteminize yük bindiriyor.

Aternos'ta açarsanız sadece biraz kısıtlama var o kadar, onun dışında açılabilir.

Eğer ücretsiz istiyorsan Aternos falix gibi yerlere bakabilirsin ama ücretli olsun güçlü olsun diyorsan gamepanel sunucu satan hostinglere bir bak derim.

Modlu ama VDS ne demek bilmiyorum anlatırsan daha detaylı bilgi verebilirim.

Modlu istiyorsan ve orijinal Minecraft'ın bulunuyorsa CurseForge indirip istediğin modları indirip oynayın. Bunlar hakkında fazlaca rehber mevcut anlatmaya kalksam 1 saat yazarım . YouTube'a CurseForge mod yükleme tarzı şeyler yazarsan çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…