gmr118 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Minecraft Launcher yükledim Online oynamak istiyorum bana önerebileceğiniz serverlar varsa adı ve adresleriyle yazın.
Minecraft Launcher yükledim Online oynamak istiyorum bana önerebileceğiniz serverlar varsa adı ve adresleriyle yazın.
raha Picopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 164 Makaleler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayatın tadını çıkarıyorum 14 Ağustos 2022 #2 @gmr118 Oynamak istediğiniz Minecraft versiyonu nedir?
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 14 Ağustos 2022 #3 gmr118 dedi: Minecraft Launcher yükledim Online oynamak istiyorum bana önerebileceğiniz serverlar varsa adı ve adresleriyle yazın. Genişletmek için tıkla... CraftR*se sunucusunu öneririm fakat oynamak için onların launcherini indirmen gerek. IP: play.craftr*se.tc (Yıldız yerine "i" yaz)
gmr118 dedi: Minecraft Launcher yükledim Online oynamak istiyorum bana önerebileceğiniz serverlar varsa adı ve adresleriyle yazın. Genişletmek için tıkla... CraftR*se sunucusunu öneririm fakat oynamak için onların launcherini indirmen gerek. IP: play.craftr*se.tc (Yıldız yerine "i" yaz)
5 542919 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 84 Çözümler 1 14 Ağustos 2022 #4 flashneuron dedi: Craftr*SE sunucusunu öneririm fakat oynamak için onların Launcher'ini indirmen gerek. IP: Play. Craftr*SE. T.C. (yıldız yerine "i" yaz) Genişletmek için tıkla... Launcher'i ile giriş yapınca direkt sunucuya giriyor. Artık IP adresine pek gerek kalmadı hocam.
flashneuron dedi: Craftr*SE sunucusunu öneririm fakat oynamak için onların Launcher'ini indirmen gerek. IP: Play. Craftr*SE. T.C. (yıldız yerine "i" yaz) Genişletmek için tıkla... Launcher'i ile giriş yapınca direkt sunucuya giriyor. Artık IP adresine pek gerek kalmadı hocam.
gmr118 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #5 raha dedi: @gmr118 Oynamak istediğiniz Minecraft versiyonu nedir? Genişletmek için tıkla... 1.18 sürümünde oynuyorum
raha dedi: @gmr118 Oynamak istediğiniz Minecraft versiyonu nedir? Genişletmek için tıkla... 1.18 sürümünde oynuyorum