kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 24 Ağustos 2022 #1 4 kişinin modlu survival oynayabileceği bir server arıyoruz. Önerebilir misiniz?
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.335 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2022 #2 kuyoshi dedi: 4 kişinin modlu Survival oynayabileceği bir server arıyoruz. Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kendiniz açabilirsiniz Aternos'tan.
kuyoshi dedi: 4 kişinin modlu Survival oynayabileceği bir server arıyoruz. Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kendiniz açabilirsiniz Aternos'tan.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 24 Ağustos 2022 #3 Ahmet Kerem Yücel dedi: Hocam kendiniz açabilirsiniz Aternos'tan. Genişletmek için tıkla... Aternos'ta 2 kişi ile oynarken bile lag oluyor. + modlar ile düşünemiyorum.
Ahmet Kerem Yücel dedi: Hocam kendiniz açabilirsiniz Aternos'tan. Genişletmek için tıkla... Aternos'ta 2 kişi ile oynarken bile lag oluyor. + modlar ile düşünemiyorum.
lawery Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 24 Ağustos 2022 #4 Forge ile kendiniz server kurabilirsiniz hocam.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 24 Ağustos 2022 #5 PloudOS deneyebilirsiniz, çok laglı olacağını düşünmüyorum. Mod kurabiliyorsunuz. PloudOS.com - Your free minecraft server! Your Minecraft server 100% free with modpacks and much more! Start it now on PloudOS, just in minutes! ploudos.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Veya kendiniz kurabilirsiniz; port açması, sunucu dosyasını indirmesi ayarlaması vs. çok uzun değil ama uğraştırabilecek işlemler.
PloudOS deneyebilirsiniz, çok laglı olacağını düşünmüyorum. Mod kurabiliyorsunuz. PloudOS.com - Your free minecraft server! Your Minecraft server 100% free with modpacks and much more! Start it now on PloudOS, just in minutes! ploudos.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Veya kendiniz kurabilirsiniz; port açması, sunucu dosyasını indirmesi ayarlaması vs. çok uzun değil ama uğraştırabilecek işlemler.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 24 Ağustos 2022 #6 lawery dedi: Forge ile kendiniz server kurabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... 8gb ram'im var. 4 kişi için ne kadar vermem gerekli?
lawery dedi: Forge ile kendiniz server kurabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... 8gb ram'im var. 4 kişi için ne kadar vermem gerekli?
lawery Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 24 Ağustos 2022 #7 kuyoshi dedi: 8gb ram'im var. 4 kişi için ne kadar vermem gerekli? Genişletmek için tıkla... Server kurmanın çok ram yiyeceğini zannetmiyorum çünkü eski bilgisayarımda 4 GB ram vardı ve rahatlıkla kuruyordum, 8 Chunk'da kasmadan oynatıyordu. Soruna gelecek olursam 9 yıldır Minecraft oynarım hiçbir zaman server kurarken oyuna RAM vermedim
kuyoshi dedi: 8gb ram'im var. 4 kişi için ne kadar vermem gerekli? Genişletmek için tıkla... Server kurmanın çok ram yiyeceğini zannetmiyorum çünkü eski bilgisayarımda 4 GB ram vardı ve rahatlıkla kuruyordum, 8 Chunk'da kasmadan oynatıyordu. Soruna gelecek olursam 9 yıldır Minecraft oynarım hiçbir zaman server kurarken oyuna RAM vermedim