NotFound Femtopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 20 13 Eylül 2021 #1 Merhabalar, ben uzun süredir Minecraft oyuncusuyumdur. Bir Minecraft sunucusu açmaya karar verdim ve açtımda ancak sunucumda op olmadan "/fill" komutunun kullanılabilmesini istiyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, ben uzun süredir Minecraft oyuncusuyumdur. Bir Minecraft sunucusu açmaya karar verdim ve açtımda ancak sunucumda op olmadan "/fill" komutunun kullanılabilmesini istiyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm blamenvidia 13 Eylül 2021 LuckPerm pluginini deneyebilirsiniz, detaylı bir plugin, buraya yazmak uzun sürer. Kendi sitesinde bilgiler mevcuttu diye hatırlıyorum.
LuckPerm pluginini deneyebilirsiniz, detaylı bir plugin, buraya yazmak uzun sürer. Kendi sitesinde bilgiler mevcuttu diye hatırlıyorum.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 13 Eylül 2021 #2 LuckPerm pluginini deneyebilirsiniz, detaylı bir plugin, buraya yazmak uzun sürer. Kendi sitesinde bilgiler mevcuttu diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
LuckPerm pluginini deneyebilirsiniz, detaylı bir plugin, buraya yazmak uzun sürer. Kendi sitesinde bilgiler mevcuttu diye hatırlıyorum.
KS KS NotFound Femtopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 20 13 Eylül 2021 #3 blamenvidia dedi: Luckperm pluginini deneyebilirsiniz, detaylı bir plugin, buraya yazmak uzun sürer. Kendi sitesinde bilgiler mevcuttu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim eğer bir sorunla karşılaşmazsam size bildiririm. blamenvidia dedi: Luckperm pluginini deneyebilirsiniz, detaylı bir plugin, buraya yazmak uzun sürer. Kendi sitesinde bilgiler mevcuttu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun ya şunu bulmak için 2 günümü verdim bulamamıştım çok sağ ol. Son düzenleme: 13 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
blamenvidia dedi: Luckperm pluginini deneyebilirsiniz, detaylı bir plugin, buraya yazmak uzun sürer. Kendi sitesinde bilgiler mevcuttu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim eğer bir sorunla karşılaşmazsam size bildiririm. blamenvidia dedi: Luckperm pluginini deneyebilirsiniz, detaylı bir plugin, buraya yazmak uzun sürer. Kendi sitesinde bilgiler mevcuttu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun ya şunu bulmak için 2 günümü verdim bulamamıştım çok sağ ol.