Nomotakate Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 Minecraft server açacağım boşluklara ne koyacağım hakkında çok bilgim yok. Birisi yardım edebilir mi?
Minecraft server açacağım boşluklara ne koyacağım hakkında çok bilgim yok. Birisi yardım edebilir mi?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.752 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 Öncelikle İSP bilgilerinizi öğrenebilir miyiz?
Nomotakate Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 Intervice dedi: Öncelikle ISP bilgilerinizi öğrenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum YouTube'dan tutorial videosunu izledim adam sadece burayı doldurup geciyordu nereden atabilirim?
Intervice dedi: Öncelikle ISP bilgilerinizi öğrenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum YouTube'dan tutorial videosunu izledim adam sadece burayı doldurup geciyordu nereden atabilirim?