zanyarr Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Merhaba. Minecraft'a ilk defa bir server de oynuyorum ama bir şey satamıyorum ya da satmayı bilmiyorum birisi yardımcı olabilir mi? Video
Merhaba. Minecraft'a ilk defa bir server de oynuyorum ama bir şey satamıyorum ya da satmayı bilmiyorum birisi yardımcı olabilir mi? Video
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 8 Kasım 2023 #2 Sunucunun desteğine sorman daha iyi olur ancak benim kanaatimce sunucu Java sürümüne uygun olarak tasarlanıp Bedrock'a portlandığı için böyle sorunların oluşması muhtemel.
Sunucunun desteğine sorman daha iyi olur ancak benim kanaatimce sunucu Java sürümüne uygun olarak tasarlanıp Bedrock'a portlandığı için böyle sorunların oluşması muhtemel.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.064 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 Sunucunun moderatörleriyle iletişime geçtiniz mi? Kullandıkları sistemleri bilmeden kesin bir çözüm belirtmek mümkün değil.
Sunucunun moderatörleriyle iletişime geçtiniz mi? Kullandıkları sistemleri bilmeden kesin bir çözüm belirtmek mümkün değil.
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 957 8 Kasım 2023 #4 zanyarr dedi: Merhaba. Minecraft'a ilk defa bir server de oynuyorum ama bir şey satamıyorum ya da satmayı bilmiyorum birisi yardımcı olabilir mi? Video Genişletmek için tıkla... Satın almaya çalışıyorsun. Kağıtlarda satma ayarı varsa onu aç.
zanyarr dedi: Merhaba. Minecraft'a ilk defa bir server de oynuyorum ama bir şey satamıyorum ya da satmayı bilmiyorum birisi yardımcı olabilir mi? Video Genişletmek için tıkla... Satın almaya çalışıyorsun. Kağıtlarda satma ayarı varsa onu aç.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #5 zanyarr dedi: Merhaba. Minecraft'a ilk defa bir server de oynuyorum ama bir şey satamıyorum ya da satmayı bilmiyorum birisi yardımcı olabilir mi? Video Genişletmek için tıkla... /sell ile satış yapılıyor genelde. balkann dedi: /sell ile satış yapılıyor genelde. Genişletmek için tıkla... /ah sell de olabilir.
zanyarr dedi: Merhaba. Minecraft'a ilk defa bir server de oynuyorum ama bir şey satamıyorum ya da satmayı bilmiyorum birisi yardımcı olabilir mi? Video Genişletmek için tıkla... /sell ile satış yapılıyor genelde. balkann dedi: /sell ile satış yapılıyor genelde. Genişletmek için tıkla... /ah sell de olabilir.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 8 Kasım 2023 #6 balkann dedi: /ah sell de olabilir. Genişletmek için tıkla... /ah komutu farklı ayarlanmadıysa eğer oyuncular arası serbest pazarı tetikleyecektir.
balkann dedi: /ah sell de olabilir. Genişletmek için tıkla... /ah komutu farklı ayarlanmadıysa eğer oyuncular arası serbest pazarı tetikleyecektir.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #8 Eren AK dedi: /ah komutu farklı ayarlanmadıysa eğer oyuncular arası serbest pazarı tetikleyecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten amaç pazara satmak değil mi?
Eren AK dedi: /ah komutu farklı ayarlanmadıysa eğer oyuncular arası serbest pazarı tetikleyecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten amaç pazara satmak değil mi?
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 957 8 Kasım 2023 #9 balkann dedi: Hocam zaten amaç pazara satmak değil mi? Genişletmek için tıkla... Amaç sunucu marketine satmak. Eğer oyuncuya satmak isterse onu kullanır.
balkann dedi: Hocam zaten amaç pazara satmak değil mi? Genişletmek için tıkla... Amaç sunucu marketine satmak. Eğer oyuncuya satmak isterse onu kullanır.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #10 Emre Çetin 70 dedi: Amaç sunucu marketine satmak. Eğer oyuncuya satmak isterse onu kullanır. Genişletmek için tıkla... Sunucu için ben /buy atıp çıkan ekrandan satış seçeneğini seçiyordum. Belki çalışabilir.
Emre Çetin 70 dedi: Amaç sunucu marketine satmak. Eğer oyuncuya satmak isterse onu kullanır. Genişletmek için tıkla... Sunucu için ben /buy atıp çıkan ekrandan satış seçeneğini seçiyordum. Belki çalışabilir.