Minecraft server seçimi nasıl olmalı?

Efendimo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biz toplam 7 kişi oynayacağız. Son sürüm oynamayı planlıyoruz. Hangi firmadan hangi paketi seçmeliyiz?

Daha önceden Keyubu denedik lakin yüksek bir donanım olmasına rağmen lag sorunu yaşadık Batihost düşünüyoruz ama sizce ne olmalı? Bir de hangi paketi tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 7 kişi oynayacaksanız server hosting gerek yok Aternos'tan açabilirsiniz 7 kişi lagsız oynarsınız. İlla hosting derseniz en az 2 GB'lık bir paket derim.

Hocam hepinizde premium varsa 20 30TL gibi bir fiyatla realmste oynamanızı tavsiye ederim bende arkadaşlarımla birlikte realms kullanıyorum bazen 4 bazen 10 kişi oluyoruz şu ana kadar en ufak bir lag sorunu yaşamadık.

2-3 kez buradan server kiralamıştım, memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Lag sorunu yaşamak istemiyorsanız, kesinlikle keyubu, batıhost tercih etmemelisiniz. Kötü donanım sağladıklarından ötürü değil, destek hizmetleri berbat olduğu için bu böyle. Benim önerim saganetwork tercih etmeniz.

Saganetwork ile herhangibi bir sorun yaşarmıyım ? çok teşekkürler herkese cevaplar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…