kerimalucm Zeptopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Bu hatayı veriyor başlıktaki gibi acaba neden giremiyorum bu hatayı veriyor. Sunucuyu athernostan açtım ve en uygun nereden açarım acaba sunucu önerir misiniz? Yayında 20 kişi filan oynayacağız. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Bu hatayı veriyor başlıktaki gibi acaba neden giremiyorum bu hatayı veriyor. Sunucuyu athernostan açtım ve en uygun nereden açarım acaba sunucu önerir misiniz? Yayında 20 kişi filan oynayacağız.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2023 #2 Yayında oynayacaksanız Aternos kullanmayın. Sunucu almanız gerekli. Aternostan açarsanız çok kolay bot atabilirler adamakıllı oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
Yayında oynayacaksanız Aternos kullanmayın. Sunucu almanız gerekli. Aternostan açarsanız çok kolay bot atabilirler adamakıllı oynayamazsınız.
exs Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS kerimalucm Zeptopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 exs dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... evet orjinal elroNNd dedi: Yayında oynayacaksanız Aternos kullanmayın. Sunucu almanız gerekli. Aternostan açarsanız çok kolay bot atabilirler adamakıllı oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... site önerirmisiniz. Artı 0 Eksi
exs dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... evet orjinal elroNNd dedi: Yayında oynayacaksanız Aternos kullanmayın. Sunucu almanız gerekli. Aternostan açarsanız çok kolay bot atabilirler adamakıllı oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... site önerirmisiniz.