Minecraft serverinde edilen küfürden dava açılabilir mi?

Herhangi bir serverde ben NPC keserken bir adam ben NPC'yi tam öldürecekken gelip NPC'den düşen itemi alıyordu. Ben de bir an sinirlenip küfür ettim, adam da bana küfür edip tehdit etti. Sonra da o beni tehdit edince ben de senden davacı olacağım dedim. O da ben de seni edeceğim dedi. Dava etse haklı mı?

Herhangi bir serverde ben NPC keserken bir adam ben NPC'yi tam öldürecekken gelip NPC'den düşen itemi alıyordu. Ben de bir an sinirlenip küfür ettim, adam da bana küfür edip tehdit etti. Sonra da o beni tehdit edince ben de senden davacı olacağım dedim. O da ben de seni edeceğim dedi. Dava etse haklı mı?

Hangi sunucu? Aternos, Hypixel falan sıkıntı olmaz ama türk serverları vesaire sıkıntı çıkartabilir ama kimse Minecraft için uğraşmaz.

Zaten çoğu Türk oyuncu özellikle rekabetçi maçlarda küfürler ile kafiyeli ve anlamlı şiirler yazıyor. Ayrıca bence böyle bir durum yaşanmış olsa show haber çoktan haberini yapardı.

1.küfürleşmişsiniz dava açılsa bire 2nizde suçlu oldunuz için dava düşer.
2.böyle saçma bir şey için bırakın davayı avukat bile uğraşmaz ülkede kadına şiddet var ona rağmen ceza almayan ya da hakettiğinden az ceza alan insanlar ver siz Minecraft'ta 2 küfürleşmişsiniz onamı bir şey olacak :D hiç kafana takma.

Çok da takmamak lazım hocam kim uğraşacak Minecraft'tan adam bulmaya.
olay şuna dönmüş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbir şey olmaz. Kim uğraşacak Mİnecraft serverındaki olayla da. Zaten hepinizin ismi takma isimler kime küfür ettiğini kanıtlayamaz bile adının olması gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı