THE_GREATS Yoctopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Ben kendim geliştirdiğim Minecraft Aternos sunucularımı satmak istiyorum. Bunu hangi sitelerden satabilirim?
Ben kendim geliştirdiğim Minecraft Aternos sunucularımı satmak istiyorum. Bunu hangi sitelerden satabilirim?
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 22 Ağustos 2024 #2 THE_GREATS dedi: Ben kendim geliştirdiğim Minecraft Aternos sunucularımı satmak istiyorum. Bunu hangi sitelerden satabilirim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım. Server plugin paketi vb. gibi bir şey mi yapıyorsunuz?
THE_GREATS dedi: Ben kendim geliştirdiğim Minecraft Aternos sunucularımı satmak istiyorum. Bunu hangi sitelerden satabilirim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım. Server plugin paketi vb. gibi bir şey mi yapıyorsunuz?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 22 Ağustos 2024 #3 THE_GREATS dedi: Ben kendim geliştirdiğim Minecraft Aternos sunucularımı satmak istiyorum. Bunu hangi sitelerden satabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasil yani?
THE_GREATS dedi: Ben kendim geliştirdiğim Minecraft Aternos sunucularımı satmak istiyorum. Bunu hangi sitelerden satabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasil yani?
qwest0931 Picopat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #4 İtemsatis çok guzel biryer