Yiğit Cafer Karanfil Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 28 12 Aralık 2019 #1 Minecrafttaki serverler kapatılabilir mi? Kardeşim soruyor da?
Wrenchtr Centipat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 7 12 Aralık 2019 #2 Eğer Server başka bir kişi tarafından kurulduysa bunu kapatmak imkansıza yakındır ama kişi tarafından kurulan bir Server kapatılabilir. İyi günler Artı 0 Eksi
Eğer Server başka bir kişi tarafından kurulduysa bunu kapatmak imkansıza yakındır ama kişi tarafından kurulan bir Server kapatılabilir. İyi günler
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 12 Aralık 2019 #3 Nasıl yani? Eğer sizinse kapatabilirsiniz. Sizin değilse kapatamazsınız. Wrenchtr dedi: Eğer Server başka bir kişi tarafından kurulduysa bunu kapatmak imkansıza yakındır ama kişi tarafından kurulan bir Server kapatılabilir. İyi günler Genişletmek için tıkla... Ayrıca başkasının serverini kapatmak, sizi ayrıca tehlikeye sokar. Artı 0 Eksi
Nasıl yani? Eğer sizinse kapatabilirsiniz. Sizin değilse kapatamazsınız. Wrenchtr dedi: Eğer Server başka bir kişi tarafından kurulduysa bunu kapatmak imkansıza yakındır ama kişi tarafından kurulan bir Server kapatılabilir. İyi günler Genişletmek için tıkla... Ayrıca başkasının serverini kapatmak, sizi ayrıca tehlikeye sokar.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 12 Aralık 2019 #4 Soruyu ben şöyle anladım: “Serverler sahibi tarafından kapatılabilir mi?” Evet kapatılabilir. Bu yüzden ufak sunucularda oynamamak gerek çünkü her an kapanabilir. Ama büyük sunucuların kapanma ihtimali çok düşüktür. Artı 0 Eksi
Soruyu ben şöyle anladım: “Serverler sahibi tarafından kapatılabilir mi?” Evet kapatılabilir. Bu yüzden ufak sunucularda oynamamak gerek çünkü her an kapanabilir. Ama büyük sunucuların kapanma ihtimali çok düşüktür.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 12 Aralık 2019 #5 Başkasının serveri kapatılabilir ama yüksek düzey bilgi gerektirir. Artı 0 Eksi