Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 985 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #1 Oyunum orijinal ve başka bir kanalda oyunu kendi seslendirdiğini gördüm. Bu ses dosyaları nerede. Kendim yapabilirsem buraya linkini atacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
Oyunum orijinal ve başka bir kanalda oyunu kendi seslendirdiğini gördüm. Bu ses dosyaları nerede. Kendim yapabilirsem buraya linkini atacağım.
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #2 Çoğunlukla texture packlerin içinde sounds dosyası oluyor orada .ogg uzantılı bir ses dosyası vardır.Burada kendi sesini kaydetip internetteki converterlar var oradan mp3 dosyasını .ogg yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Çoğunlukla texture packlerin içinde sounds dosyası oluyor orada .ogg uzantılı bir ses dosyası vardır.Burada kendi sesini kaydetip internetteki converterlar var oradan mp3 dosyasını .ogg yapabilirsin.
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 766 Yer Arafta 14 Ocak 2021 #3 Version dosyasının içindeki sürümlerden birini seçin ve onun içindeki Java dosyasını ZIP'le açın orada diye hatırlıyorum Artı 0 Eksi
Version dosyasının içindeki sürümlerden birini seçin ve onun içindeki Java dosyasını ZIP'le açın orada diye hatırlıyorum