J Jextra Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Minecraft'taki ses dosyaları nerede ses dosyalarını nasıl kendi sesimle değiştirebilirim?
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 29 Mart 2021 #2 Jextra dedi: Minecraft'taki ses dosyaları nerede ses dosyalarını nasıl kendi sesimle değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ın dosyasının içindeki Versions adlı klasörün içindeki jarların içinde. Artı 0 Eksi
Jextra dedi: Minecraft'taki ses dosyaları nerede ses dosyalarını nasıl kendi sesimle değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ın dosyasının içindeki Versions adlı klasörün içindeki jarların içinde.
KS KS J Jextra Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 kel584 dedi: Minecraft'ın dosyasının içindeki versions adlı klasörün içindeki jarların içinde. Genişletmek için tıkla... Anlamadım o kısımda versiyonlar var 1.12.2 vs. Artı 0 Eksi
kel584 dedi: Minecraft'ın dosyasının içindeki versions adlı klasörün içindeki jarların içinde. Genişletmek için tıkla... Anlamadım o kısımda versiyonlar var 1.12.2 vs.
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 29 Mart 2021 #4 Jextra dedi: Anlamadım o kısımda versiyonlar var 1.12.2 vs. Genişletmek için tıkla... O dosyaların içinde Jar dosyaları var. Sesler orada, ya da texture pack yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Jextra dedi: Anlamadım o kısımda versiyonlar var 1.12.2 vs. Genişletmek için tıkla... O dosyaların içinde Jar dosyaları var. Sesler orada, ya da texture pack yapabilirsin.
KS KS J Jextra Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 Jar dosyalarını mı açacağım? Texture pack ile nasıl yaparım? Artı 0 Eksi
AHMETGEAR Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 - +4060 Gigabyte - 16GB DDR5 Ram - A620M H - 2TB SSD + 1TB HDD -MSI Forge M100a D60 Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2023 #6 Bende bu konu hakkında araştırma yapıyordum bu sonucu buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tabii hala istiyor isen Artı 0 Eksi
Bende bu konu hakkında araştırma yapıyordum bu sonucu buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tabii hala istiyor isen
KS KS J Jextra Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #7 AHMETGEAR dedi: Bende bu konu hakkında araştırma yapıyordum bu sonucu buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tabii hala istiyor isen Genişletmek için tıkla... deneyebilirim. Artı 0 Eksi
AHMETGEAR dedi: Bende bu konu hakkında araştırma yapıyordum bu sonucu buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tabii hala istiyor isen Genişletmek için tıkla... deneyebilirim.