avadisahate Femtopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #1 Laptopumda Minecraft grafik için shader indirdim, her şey çok güzel ama büyülü eşyalar simsiyah çıkıyor. Bu yüzden oynayasım gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2024
Laptopumda Minecraft grafik için shader indirdim, her şey çok güzel ama büyülü eşyalar simsiyah çıkıyor. Bu yüzden oynayasım gelmiyor.
rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 Hangi shaderi hangi sürüme indirdiniz? sorun shader yüzünden, büyük ihtimalle uyumsuzluk yapıyor veya hata veriyor.
Hangi shaderi hangi sürüme indirdiniz? sorun shader yüzünden, büyük ihtimalle uyumsuzluk yapıyor veya hata veriyor.
avadisahate Femtopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #3 rebatr dedi: Hangi shaderi hangi sürüme indirdiniz? Sorun shader yüzünden, büyük ihtimalle uyumsuzluk yapıyor veya hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft Shader Packs (Free & Best Shaders) — Shaders Mods buradan indirdim grafik modu ne yapabiliriz
rebatr dedi: Hangi shaderi hangi sürüme indirdiniz? Sorun shader yüzünden, büyük ihtimalle uyumsuzluk yapıyor veya hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft Shader Packs (Free & Best Shaders) — Shaders Mods buradan indirdim grafik modu ne yapabiliriz