Yankee1 Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Minecraft'ta shader yaptım ve herhangi bir canlının yüzüne baktığımda güneş gibi parlıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Minecraft'ta shader yaptım ve herhangi bir canlının yüzüne baktığımda güneş gibi parlıyor. Nasıl düzeltebilirim?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Ağustos 2023 #2 Yankee1 dedi: Minecraft'ta shader yaptım ve herhangi bir canlının yüzüne baktığımda güneş gibi parlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1886420 Genişletmek için tıkla... Shaderla alakalı, shader ayarlarına bakın veya başka shader deneyin. Artı 0 Eksi
Yankee1 dedi: Minecraft'ta shader yaptım ve herhangi bir canlının yüzüne baktığımda güneş gibi parlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1886420 Genişletmek için tıkla... Shaderla alakalı, shader ayarlarına bakın veya başka shader deneyin.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 2 Ağustos 2023 #3 ardanoir dedi: Shaderla alakalı, shader ayarlarına bakın veya başka shader deneyin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kendisi yapmış sanırım onu diyor. Artı 0 Eksi
ardanoir dedi: Shaderla alakalı, shader ayarlarına bakın veya başka shader deneyin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kendisi yapmış sanırım onu diyor.
KS KS Yankee1 Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 569801 dedi: Arkadaş kendisi yapmış sanırım onu diyor. Genişletmek için tıkla... Yok hayır, arkadaşımın kullandığı shaderi yükledim. Onda normal çalışıyor. Artı 0 Eksi
569801 dedi: Arkadaş kendisi yapmış sanırım onu diyor. Genişletmek için tıkla... Yok hayır, arkadaşımın kullandığı shaderi yükledim. Onda normal çalışıyor.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Yankee1 dedi: Minecraft'ta shader yaptım ve herhangi bir canlının yüzüne baktığımda güneş gibi parlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1886420 Genişletmek için tıkla... Hocam CurseForge'den customization'dan seçin. BSL falan çok güzel onları seçin. Tüm YouTuber'lar onları kullanıyor zaten. Artı 0 Eksi
Yankee1 dedi: Minecraft'ta shader yaptım ve herhangi bir canlının yüzüne baktığımda güneş gibi parlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1886420 Genişletmek için tıkla... Hocam CurseForge'den customization'dan seçin. BSL falan çok güzel onları seçin. Tüm YouTuber'lar onları kullanıyor zaten.