YekcanPro Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 158 Çözümler 4 18 Haziran 2022 #1 Ekran kartı Nvidia Geforce GTX 1650 Az önce Minecraft oynadım ve shader pack yükledim bir tane. Fakat blokların içi görünüyor madenler falan. Çözümü bilen var mı? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 1,3 MB · Görüntüleme: 82
Az önce Minecraft oynadım ve shader pack yükledim bir tane. Fakat blokların içi görünüyor madenler falan. Çözümü bilen var mı?
Çözüm berkay enes demır 18 Haziran 2022 YekcanPro dedi: RAM 3072 MB verdim oyuna NVIDIA 1650 Ti ekran kartımı kullanıyorum sadece bir noktada oluyor. Genişletmek için tıkla... O bölgede 1 tane block kırınca düzelmesi lahazım o zaman hocam bende de kırınca geçiyordu.
YekcanPro dedi: RAM 3072 MB verdim oyuna NVIDIA 1650 Ti ekran kartımı kullanıyorum sadece bir noktada oluyor. Genişletmek için tıkla... O bölgede 1 tane block kırınca düzelmesi lahazım o zaman hocam bende de kırınca geçiyordu.
KS KS YekcanPro Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 158 Çözümler 4 18 Haziran 2022 #11 Ozannasrullayev dedi: Farklı dünyada denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... yok denemedim deneyim mi Ozannasrullayev dedi: Farklı dünyada denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... zaten şehrin öteki taraflarında sorunsuz çalışıyor sadece o bölgede oluyor Artı 0 Eksi
Ozannasrullayev dedi: Farklı dünyada denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... yok denemedim deneyim mi Ozannasrullayev dedi: Farklı dünyada denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... zaten şehrin öteki taraflarında sorunsuz çalışıyor sadece o bölgede oluyor
O Ozannasrullayev Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 135 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #12 YekcanPro dedi: yok denemedim deneyim mi zaten şehrin öteki taraflarında sorunsuz çalışıyor sadece o bölgede oluyor Genişletmek için tıkla... Deneyin tabii. Artı 0 Eksi
YekcanPro dedi: yok denemedim deneyim mi zaten şehrin öteki taraflarında sorunsuz çalışıyor sadece o bölgede oluyor Genişletmek için tıkla... Deneyin tabii.
KS KS YekcanPro Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 158 Çözümler 4 18 Haziran 2022 #13 Ozannasrullayev dedi: Deneyin tabii. Genişletmek için tıkla... başka dünyada sorun yok ama şehrin sadece o bölgesinde yapıyor Artı 0 Eksi
Ozannasrullayev dedi: Deneyin tabii. Genişletmek için tıkla... başka dünyada sorun yok ama şehrin sadece o bölgesinde yapıyor
O Ozannasrullayev Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 135 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #14 YekcanPro dedi: başka dünyada sorun yok ama şehrin sadece o bölgesinde yapıyor Genişletmek için tıkla... Süper, sorun ekran kartınızda değil en azından. Artı 0 Eksi
YekcanPro dedi: başka dünyada sorun yok ama şehrin sadece o bölgesinde yapıyor Genişletmek için tıkla... Süper, sorun ekran kartınızda değil en azından.
KS KS YekcanPro Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 158 Çözümler 4 18 Haziran 2022 #15 Ozannasrullayev dedi: Süper, sorun ekran kartınızda değil en azından. Genişletmek için tıkla... Zaten arkadaşımda da yapıyor o yüzden kesin ekran kartından olmadığı. Çözüldü: Blok kırıp koyunca düzeldi. Ama mod bloğu yapıyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Ozannasrullayev dedi: Süper, sorun ekran kartınızda değil en azından. Genişletmek için tıkla... Zaten arkadaşımda da yapıyor o yüzden kesin ekran kartından olmadığı. Çözüldü: Blok kırıp koyunca düzeldi. Ama mod bloğu yapıyormuş.