Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.091 Çözümler 34 Yer Caliga Hall 9 Mart 2025 #21 kayraaksan dedi: Eki Görüntüle 2442119 Hocam potatu shader kurdum bu ağaçların kenarında bir şeyler oluyor ama yine de sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Motion blur kapatın hocam yapabiliyorsanız FPS düşürüyor.
kayraaksan dedi: Eki Görüntüle 2442119 Hocam potatu shader kurdum bu ağaçların kenarında bir şeyler oluyor ama yine de sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Motion blur kapatın hocam yapabiliyorsanız FPS düşürüyor.
abdullah09 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #22 Merhabalar aynı sorun bende de var bende Low shader kullanıyorum dünya değiştiğimde (dünyadan nethera) gittiğimde ekranın birçok yerinde oluşuyor yardım edebilecek var mıdır? Ekran kartım RX 550.
Merhabalar aynı sorun bende de var bende Low shader kullanıyorum dünya değiştiğimde (dünyadan nethera) gittiğimde ekranın birçok yerinde oluşuyor yardım edebilecek var mıdır? Ekran kartım RX 550.