Minecraft shader dosyasının setup_2.js olarak inmesi normal mi?

Baran murat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Önceden Sildurs Shaders indirmiştim Extreme versiyonunu fakat bugün High da indirecektim ve dosya ismi normalde sildurs shaderken setup gibi bir dosya indi, bende sildim ama herhangi bir sıkıntı olur mu?

1705343788951.png

Önceden sildurs shaders indirmiştim Extreme versiyonunu fakat bugün high da indirecektim ve dosya ismi normalde sildurs shaderken setup gibi bir dosya indi, bende sildim ama herhangi bir sıkıntı olur mu?

Eki Görüntüle 2085601

Dostum benim de kesin bir bilgim yok fakat o dosyayı çalıştırma ZIP olur benim bildiğim shader ve packler.

Çoğunlukla* Shader'lar veya Texture Pack'ler setup ile indirilmez. Setup dosyasını açmadığınız sürece sıkıntı olmaz. (Shader'lar ve Texture Pack'ler genellikle ya RAR yada ZIP içerisinde olur.)

Dostum benim de kesin bir bilgim yok fakat o dosyayı çalıştırma ZIP olur benim bildiğim shader ve packler.

Sildim bende direkt ama normalde dowlanda basınca başka siteye aktarıp indiriyordu şimdi direkt bu setup dosyayı indirdi sildikten sonra tekrar denedim bir sorun olmadan indirilen siteye attı ama anlam veremedim ilkine.

Sildurs Shaders'ı indirmeniz gereken site.

Önceden sildurs shaders indirmiştim Extreme versiyonunu fakat bugün high da indirecektim ve dosya ismi normalde sildurs shaderken setup gibi bir dosya indi, bende sildim ama herhangi bir sıkıntı olur mu?

Eki Görüntüle 2085601

Bu arada o setup değil adı setup sadece JavaScript dosyasıymış yeni fark ettim bir kod yazılımı var içinde ama ne olduğu belli değil siz gene de ellemeyin belli ki açıldığı gibi çalışacak bir şey yazılı txt uzantısında değil açmadıysanızda hiç sorun olmaz merak etmeyin.

Bu arada o setup değil adı setup sadece JavaScript dosyasıymış yeni fark ettim bir kod yazılımı var içinde ama ne olduğu belli değil siz gene de ellemeyin belli ki açıldığı gibi çalışacak bir şey yazılı txt uzantısında değil açmadıysanızda hiç sorun olmaz merak etmeyin.

Tamamdır sağ ol indiği gibi sağdan dosya konumuna git yapıp çöp kutusunda sildim açmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı