Minecraft shader için Gigabyte RTX 4060 8 GB alınır mı?

Erdoss

Centipat
Daha fazla  
İtopya'dan ModArt X14 hazır sistem alacağım, işlemciyi i5 13400F yükselteceğim. Ama ekran kartı 8 GB VRAM sorun olur mu? Çoğunlukla Minecraft'ta yüksek shaderlar ve yüksek ayarlarda oynayacagım.

Hangi shader? Bsl ise ben 5600XT 6 GB ile rahatlıkla bsl shader da 170FPS civarı alıyorum
Ne shader bilmiyorum. Ama bi tık kaliteli olabilir. Bu arada ben arkadasimda gtx 1650 var yüksek bi shaderda 100 fps civari aliyo ve rahatça oynuyor?

Bu paraya 16 GB VRAM'li ekran kartı yok. Yapacak bir şey yok o yüzden. Alınabilir sistem.

Olmaz.
Neden

Bu paraya 16 GB VRAM'li ekran kartı yok. Yapacak bir şey yok o yüzden. Alınabilir sistem.

Olmaz.
Alınmaz demedim zaten adaş Yiğidim.
Ne shader bilmiyorum. Ama bi tık kaliteli olabilir. Bu arada ben arkadasimda gtx 1650 var yüksek bi shaderda 100 fps civari aliyo ve rahatça oynuyor?
Sistemi alabilirsiniz o zaman sizi rahat rahat götürür. Ben ultra yüksek ayarlardan bahsettim.

Alınmaz demedim zaten adaş Yiğidim.

Sistemi alabilirsiniz o zaman sizi rahat rahat götürür. Ben ultra yüksek ayarlardan bahsettim shader olur mu?
Nasıl shaderlar kaldırır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…