D Dangas12 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 216 3 Ağustos 2019 #1 Minecraft'ta daha bugün shader mod yükledim ve sorunsuz çalşıyordu fakat 3-4 shader değiştirdikten sonra şöyle bir hata almaya başladım. (GBUFFERS_TEXTURED_LIT) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2019
Minecraft'ta daha bugün shader mod yükledim ve sorunsuz çalşıyordu fakat 3-4 shader değiştirdikten sonra şöyle bir hata almaya başladım. (GBUFFERS_TEXTURED_LIT)
AMDist Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 49 Yer İşlemci Çekirdeği Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2019 #2 Sadece 1 shaderda mı hata veriyor yoksa hepsinde mi? Artı 0 Eksi
KS KS D Dangas12 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 216 3 Ağustos 2019 #3 AMDist dedi: Sadece 1 shaderda mı hata veriyor yoksa hepsinde mi? Genişletmek için tıkla... neredeyse hepsinde Artı 0 Eksi
AMDist dedi: Sadece 1 shaderda mı hata veriyor yoksa hepsinde mi? Genişletmek için tıkla... neredeyse hepsinde
AMDist Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 49 Yer İşlemci Çekirdeği Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2019 #4 BAzı textureları shader entergre edemeyip yükleyememiş olabilir.Görüntüler olmayınca shader tamamını yükleyememiştir.Ama çözüm nedir bilmiyorum. Artı 0 Eksi
BAzı textureları shader entergre edemeyip yükleyememiş olabilir.Görüntüler olmayınca shader tamamını yükleyememiştir.Ama çözüm nedir bilmiyorum.