Minecraft shader nasıl indirilir?

Yer
Eskisehir
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Elimde Minecraft Java Edition var. En son sürümde shader ile birlikte oyunu oynamak istiyorum. Nasıl kuracağımı veya nereden indirebileceğimi bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

İnternete yazıyorsun 'Minecraft 1.16.3 shader' çıkıyor karşına. Bunlardan birini indiriyorsun. Shader kullanabilmek için Optifine olması lazım, onu indirmek için 1.16.3 Optifine yaz çıkar. İkisinide indirdikten sonra, görüntü ayarları bölümünde Shader yeri var. Oradan seçiyorsun Shader'ı.

İlk olarak Optifine kurman gerekiyor.
Optifine oyuna daha fazla optimizasyon ve grafik ayarı sağlayan bir mod.
Ondan sonra kullanacağın Shader paketini indiriyorsun. Sonra bu Shader paketini, minecraft dosyalarının içindeki shaderpacks dosyasının içine ZIP olarak atman yeterlidir.

Arama kutusuna ''%appdata%'' yaz. Çıkan klasörden ''.minecraft > shaderpacks'' dosyasını aç.

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Mesela ben denemek için, SEUS en güncel shader paketini yükledim. Resimde belirttiği gibi Optifine şu sürüm ve üstünde olması gerektiğini söylüyor.

Screenshot_1.png

En son olarak oyuna Optifine ile giriş yapıp, ayarlardan Shader paketini etkinleştiriyorsun.

Screenshot_3.png

2020-10-12_12.25.28.png

2020-10-12_12.25.54.png

Ayrıca Minecraft başlatıcısı üzerinden, oyuna 2 ya da 3 GB bellek tanımlamanı öneririm.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı