Elimde Minecraft Java Edition var. En son sürümde shader ile birlikte oyunu oynamak istiyorum. Nasıl kuracağımı veya nereden indirebileceğimi bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?
Shader ı indiriyorsun. Daha sonra oyun içinden shader kısmına gelip klasörü aç diyorsun. Sonra indirdiğin shader ı klasöre atıyorsun ve oyun içinden seçiyorsun. Bu kadar.
İnternete yazıyorsun 'Minecraft 1.16.3 shader' çıkıyor karşına. Bunlardan birini indiriyorsun. Shader kullanabilmek için Optifine olması lazım, onu indirmek için 1.16.3 Optifine yaz çıkar. İkisinide indirdikten sonra, görüntü ayarları bölümünde Shader yeri var. Oradan seçiyorsun Shader'ı.
Selam Gençler Bugün Sizlere Minecraft'a Nasıl Shader Modu (Gerçeklik Modu, Arttırılmış Grafikler) Nasıl Yüklenir Onu Göstereceğim. Shader Modu Nedir? Minecraft Oyununun Grafiklerini Az Çok Hepimiz Biliyoruz, Sadece Pixellerden (En Küçük Fotoğraf Birimi) Oluşuyor. Tabi Bu Oyunun Tadını...
Brighten up Minecraft with our list of the best Minecraft shaders.
www.pcgamer.com
Ondan sonra kullanacağın Shader paketini indiriyorsun. Sonra bu Shader paketini, minecraft dosyalarının içindeki shaderpacks dosyasının içine ZIP olarak atman yeterlidir.