A Akblt44 Femtopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 Minecraft için orta düzeyde (uçuk olmayacak şekilde), sade ve güzel olan bir shader arıyorum. Aldığım FPS 500-800 civarı. Sürüm 1.21.8. şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 6 Eylül 2025
Minecraft için orta düzeyde (uçuk olmayacak şekilde), sade ve güzel olan bir shader arıyorum. Aldığım FPS 500-800 civarı. Sürüm 1.21.8. şimdiden teşekkürler.
TinyGamer Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 303 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #2 Superdupervanilla veya complimentary unbound hoşunuza gidebilir.
A Akblt44 Femtopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #3 TinyGamer dedi: Superdupervanilla veya complimentary unbound hoşunuza gidebilir. Genişletmek için tıkla... Peki o ikisinin arasından bir seçim yapsaydınız hangisi olurdu?
TinyGamer dedi: Superdupervanilla veya complimentary unbound hoşunuza gidebilir. Genişletmek için tıkla... Peki o ikisinin arasından bir seçim yapsaydınız hangisi olurdu?
TinyGamer Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 303 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #4 Akblt44 dedi: Peki o ikisinin arasından bir seçim yapsaydınız hangisi olurdu? Genişletmek için tıkla... Complimentary unbound
Akblt44 dedi: Peki o ikisinin arasından bir seçim yapsaydınız hangisi olurdu? Genişletmek için tıkla... Complimentary unbound
A Akblt44 Femtopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #5 TinyGamer dedi: Complimentary unbound Genişletmek için tıkla... Ben de onu düşünmüştüm. Öbürü biraz daha uçuk gözüküyordu. Teşekkürler.
TinyGamer dedi: Complimentary unbound Genişletmek için tıkla... Ben de onu düşünmüştüm. Öbürü biraz daha uçuk gözüküyordu. Teşekkürler.