B Batarya Komutanı Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 180 29 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarı yormayacak, 1.19 OptiFine sürümünde çalışacak güzel bir shader arıyorum. Örnekleriniz için şimdiden sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022
Bilgisayarı yormayacak, 1.19 OptiFine sürümünde çalışacak güzel bir shader arıyorum. Örnekleriniz için şimdiden sağ olun.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.738 Çözümler 22 29 Temmuz 2022 #2 Makeup Ultra Fast.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 29 Temmuz 2022 #3 Seus Renewed.
gorkemoji Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #4 Complementary Reimagined ve BSL Shader tavsiyelerimdir.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 29 Temmuz 2022 #5 gorkemoji dedi: Complementary Reimagined ve BSL Shader tavsiyelerimdir. Genişletmek için tıkla... İkisinide kullanıyorum ve önermek için konuya girmiştim
gorkemoji dedi: Complementary Reimagined ve BSL Shader tavsiyelerimdir. Genişletmek için tıkla... İkisinide kullanıyorum ve önermek için konuya girmiştim
Efrancercinli Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #6 Continuum olabilir. Ben 1.7.10'da kullanıyordum.
B Batarya Komutanı Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 180 29 Temmuz 2022 #7 Ssansarsalvo dedi: Makeup Ultra Fast. Genişletmek için tıkla... DaynusSafa dedi: Seus Renewed. Genişletmek için tıkla... gorkemoji dedi: Complementary Reimagined ve BSL Shader tavsiyelerimdir. Genişletmek için tıkla... Gordrhain dedi: İkisinide kullanıyorum ve önermek için konuya girmiştim Genişletmek için tıkla... Efrancercinli dedi: Continuum olabilir. Ben 1.7.10'da kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... bütün dediklerinize bakıcam teşekkür ederim
Ssansarsalvo dedi: Makeup Ultra Fast. Genişletmek için tıkla... DaynusSafa dedi: Seus Renewed. Genişletmek için tıkla... gorkemoji dedi: Complementary Reimagined ve BSL Shader tavsiyelerimdir. Genişletmek için tıkla... Gordrhain dedi: İkisinide kullanıyorum ve önermek için konuya girmiştim Genişletmek için tıkla... Efrancercinli dedi: Continuum olabilir. Ben 1.7.10'da kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... bütün dediklerinize bakıcam teşekkür ederim
gorkemoji Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #8 Gordrhain dedi: İkisinide kullanıyorum ve önermek için konuya girmiştim Genişletmek için tıkla... Çok güzel değiller mi?
Gordrhain dedi: İkisinide kullanıyorum ve önermek için konuya girmiştim Genişletmek için tıkla... Çok güzel değiller mi?
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.883 Çözümler 36 31 Temmuz 2022 #9 Sisteminize göre değişir. Sistem kötüyse Sildur's Enhanced Default. İyiyse Sildur's Vibrant Shaders SEUS Renewed Complementary Shaders BSL.
Sisteminize göre değişir. Sistem kötüyse Sildur's Enhanced Default. İyiyse Sildur's Vibrant Shaders SEUS Renewed Complementary Shaders BSL.