Çözüldü Minecraft shader paketinde görüntü kayması oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

REV035

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşım ile Minecraft oynamaya başladık. Realmimize bir shader ekleyelim dedik ve ekledik ancak şöyle bir sorunla karşılaştık, aynısı onda ve bende de böyle gözüküyor. Sebebini ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Özellikle parlak yüzeylerde oluyor, portal, su, cam vs gibi.

Dosya Ekleri

• 2025-08-20_07.45.46.png
    2025-08-20_07.45.46.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 40
  • 2025-08-20_07.46.04.png
    2025-08-20_07.46.04.png
    2 MB · Görüntüleme: 42
Çözüm
CurseForge'dan indirmiştim ama dediğini denerim hocam.

Hocam dediğinizi denedim herhangi bir değişiklik olmadı. İris ya da sodyum deneyeceğim.

Hocam o zaman Fabric kurun ardından dediğim siteden Fabric API+sodyum+iris indirin shaderı da irisle deneyin. O zaman çözülecektir diye düşünüyorum.
Hocam sürümünüz uyuşmuyordur shader ı indirdiğiniz yerden sürümüne bakın ve o sürümde deneyin bir de.
Hocam kontrol ettim sürüm uyuşmazlığı yok, bu arada sürüm 1.21.8 nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Tüm shaderlarda oluyor, 2-3 farklı shader denedik. Hepsinin de sürümü uyumlu. Ayarlarıyla biraz oynadım düzeltebilirim belki diye ama yapamadım.

Hocam kontrol ettim sürüm uyuşmazlığı yok, bu arada sürüm 1.21.8 nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Tüm shaderlarda oluyor, 2-3 farklı shader denedik. Hepsinin de sürümü uyumlu. Ayarlarıyla biraz oynadım düzeltebilirim belki diye ama yapamadım.

Shaderları modrinth sitesinden OptiFine ve 1.21.8'e uyumlu olacak şekilde indir. Bazı sitelerde 1.21.8'e uyumlu dese bile uyumlu olmayabiliyor.

Shaderları modrinth sitesinden OptiFine ve 1.21.8'e uyumlu olacak şekilde indir. Bazı sitelerde 1.21.8'e uyumlu dese bile uyumlu olmayabiliyor.
CurseForge dan indirmiştim ama dediğini denerim hocam.

hocam dediğinizi denedim herhangi bir değişiklik olmadı. İris ya da sodyum deneyeceğim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı