Medly_y Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 RTX 4060 ve Ryzen 7-7435HS ikilisinden oluşan bir laptopum var son sürüm Minecraft oynuyorum önerebileceğiniz sade şık shader var mı? Medly_y dedi: RTX 4060 ve Ryzen 7-7435HS ikilisinden oluşan bir laptopum var son sürüm Minecraft oynuyorum önerebileceğiniz sade şık shader var mı? Genişletmek için tıkla... Ek olarak Shader Pack bu videodaki shader çok hoşuma gitti benzeri olabilir.
RTX 4060 ve Ryzen 7-7435HS ikilisinden oluşan bir laptopum var son sürüm Minecraft oynuyorum önerebileceğiniz sade şık shader var mı? Medly_y dedi: RTX 4060 ve Ryzen 7-7435HS ikilisinden oluşan bir laptopum var son sürüm Minecraft oynuyorum önerebileceğiniz sade şık shader var mı? Genişletmek için tıkla... Ek olarak Shader Pack bu videodaki shader çok hoşuma gitti benzeri olabilir.
SadaceKyroth Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı ve Tasarımcı 7 Mart 2025 #2 Seus veya bsl olabilir.
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 Medly_y dedi: RTX 4060 ve Ryzen 7-7435HS ikilisinden oluşan bir laptopum var son sürüm Minecraft oynuyorum önerebileceğiniz sade şık shader var mı? Ek olarak Shader Pack bu videodaki shader çok hoşuma gitti benzeri olabilir. Genişletmek için tıkla... Sildurs Basic shaders v1.051 Motionblur kullanıyorum ben FPS'te düşürmüyor bence gayet iyi.
Medly_y dedi: RTX 4060 ve Ryzen 7-7435HS ikilisinden oluşan bir laptopum var son sürüm Minecraft oynuyorum önerebileceğiniz sade şık shader var mı? Ek olarak Shader Pack bu videodaki shader çok hoşuma gitti benzeri olabilir. Genişletmek için tıkla... Sildurs Basic shaders v1.051 Motionblur kullanıyorum ben FPS'te düşürmüyor bence gayet iyi.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 7 Mart 2025 #4 Medly_y dedi: RTX 4060 ve Ryzen 7-7435HS ikilisinden oluşan bir laptopum var son sürüm Minecraft oynuyorum önerebileceğiniz sade şık shader var mı? Ek olarak Shader Pack bu videodaki shader çok hoşuma gitti benzeri olabilir. Genişletmek için tıkla... RRaenee'nin videoda ne kullandığını bilmiyorum ama ben sora shaders kullanıyorum. Denediğim shaderlar arasından bende en iyi çalışan buydu.
Medly_y dedi: RTX 4060 ve Ryzen 7-7435HS ikilisinden oluşan bir laptopum var son sürüm Minecraft oynuyorum önerebileceğiniz sade şık shader var mı? Ek olarak Shader Pack bu videodaki shader çok hoşuma gitti benzeri olabilir. Genişletmek için tıkla... RRaenee'nin videoda ne kullandığını bilmiyorum ama ben sora shaders kullanıyorum. Denediğim shaderlar arasından bende en iyi çalışan buydu.
Medly_y Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #5 Mr_Emir dedi: Sildurs Basic shaders v1.051 Motionblur kullanıyorum ben FPS'te düşürmüyor bence gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Yani görüntü olarak beni daha fazla tatmin etmeli SiyahiBeyfendi dedi: RRaenee'nin videoda ne kullandığını bilmiyorum ama ben sora shaders kullanıyorum. Denediğim shaderlar arasından bende en iyi çalışan buydu. Genişletmek için tıkla... Gerçekten iyi duruyor. Bir bakacağım.
Mr_Emir dedi: Sildurs Basic shaders v1.051 Motionblur kullanıyorum ben FPS'te düşürmüyor bence gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Yani görüntü olarak beni daha fazla tatmin etmeli SiyahiBeyfendi dedi: RRaenee'nin videoda ne kullandığını bilmiyorum ama ben sora shaders kullanıyorum. Denediğim shaderlar arasından bende en iyi çalışan buydu. Genişletmek için tıkla... Gerçekten iyi duruyor. Bir bakacağım.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 7 Mart 2025 #6 Medly_y dedi: Yani görüntü olarak beni daha fazla tatmin etmeli. Gerçekten iyi duruyor. Bir bakacağım. Genişletmek için tıkla... İçinde renk paleti değiştirme seçenekleri var ama bunun için Sodium+iris kurmanız gerekiyor.
Medly_y dedi: Yani görüntü olarak beni daha fazla tatmin etmeli. Gerçekten iyi duruyor. Bir bakacağım. Genişletmek için tıkla... İçinde renk paleti değiştirme seçenekleri var ama bunun için Sodium+iris kurmanız gerekiyor.
D DeathStorm Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #7 Sildur's shaderları güzel ve fps neredeyse hiç düşmüyor. Öneririm.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 7 Mart 2025 #8 Hocam bence attığım siteden deneyerek seçmen, farklı yönleri iyi olan shaderlar var herkesin zevkleri farklı. https://www.curseforge.com/minecraft/search?class=shaders&page=1&pageSize=20&sortBy=relevancy
Hocam bence attığım siteden deneyerek seçmen, farklı yönleri iyi olan shaderlar var herkesin zevkleri farklı. https://www.curseforge.com/minecraft/search?class=shaders&page=1&pageSize=20&sortBy=relevancy