Minecraft shaderpack önerisi

dadashaktan

Centipat
Daha fazla  
Sistemime göre güzel kaliteli bir shader pack önerir misiniz?
GTX 1050 Ti 4 GB.
2x8 16 GB RAM.
i5 7400 işlemci.

Sildurs Extreme veya BSL deneyebilirsiniz. Sildurs Extreme'de düşük FPS olursa high versiyonuda güzeldir.

Sildurs eskidi hala onumu kullanıyorsunuz... Complemantary Shaders ve SEUS Reneved açık ara önde.

Chocapit13 toaster Edition kötü bir bilgisayarınız varsa bile güzel bir shader sağlıyor zamanında kullanmıştım tavsiye ederim

Sildurs eskidi hala onumu kullanıyorsunuz...complemantary shaders ve seus reneved açık ara önde.

Seus çok kaliteli evet ama GTX 1050 Ti ile alacağı FPS 40 45 anca. Sarmaz diye düşünüp söylemedim. Sildurs hem güzel bir görüntü verip hem güzel FPS veriyor.

Seus çok kaliteli evet ama GTX 1050 Ti ile alacağı FPS 40 45 anca. Sarmaz diye düşünüp söylemedim. Sildurs hem güzel bir görüntü verip hem güzel FPS veriyor.

Seus reneved 60 FPS oynayabiliyorum bazen 50-55 FPS düşüyor onun dışında sıkıntı yok. Fakat pek beğenemedim sadece denizi çok gerçekçi gerisi ideal.

Seus reneved 60 FPS oynayabiliyorum bazen 50-55 FPS düşüyor onun dışında sıkıntı yok. Fakat pek beğenemedim sadece denizi çok gerçekçi gerisi ideal.

Seusu beğenmediyseniz diğerlerini de çok beğenceğinizi sanmıyorum ama bir sildurs Extreme ile BSLye şans vermelisiniz.

Sistemin kötüyse veya ortalama bir PC ise sana Sildurs Basic öneririrm kendisi 20 30 FPS düşürüyor oldukça kaliteli ve canlı oyun keyfi sunuyor su dalgalanıyor çimler sallanıyor falan yani bir dene derim pişman olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…