yagmurozl Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Şubat 2023 #1 Merhaba bir yere doğru gidince sürekli ışık kayması mı adı neyse bir sorun oluyor. Videoda özellikle son saniyelerde bu hata mevcut, çözümü nasıldır acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023
Merhaba bir yere doğru gidince sürekli ışık kayması mı adı neyse bir sorun oluyor. Videoda özellikle son saniyelerde bu hata mevcut, çözümü nasıldır acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 19 Şubat 2023 #2 Shader paketi sorunlu olabilir mi? Artı 0 Eksi
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 19 Şubat 2023 #3 woryxie dedi: Shader paketi sorunlu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir sorun olmuyor. Artı 0 Eksi
woryxie dedi: Shader paketi sorunlu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir sorun olmuyor.
KS KS yagmurozl Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Şubat 2023 #4 woryxie dedi: Shader paketi sorunlu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... SSDKullaniyorum dedi: Bende böyle bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... günceli indirdim ben Artı 0 Eksi
woryxie dedi: Shader paketi sorunlu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... SSDKullaniyorum dedi: Bende böyle bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... günceli indirdim ben
4D0niSs Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 19 Şubat 2023 #5 Geçen sildurs Extreme kurdum hiçbir sorun olmadı. Artı 0 Eksi