Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #1 Yukarıda belirtiğim gibi Minecraft orijinalini yüklerken bu hatayı aldım. Fakat oyunu kurmadı iptal oldu denetim masasında Minecraft Launcher gözüküyor. Fakat bilgisayarda yüklü değil, silerken de aynı hatayı alıyorum.
Yukarıda belirtiğim gibi Minecraft orijinalini yüklerken bu hatayı aldım. Fakat oyunu kurmadı iptal oldu denetim masasında Minecraft Launcher gözüküyor. Fakat bilgisayarda yüklü değil, silerken de aynı hatayı alıyorum.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2020 #2 Silmeden tekrar yuklemeyi deneyin, oyun dosyalarini tamir edecektir. Ondan sonra isterseniz silebilirsiniz veya oyunu acip oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Silmeden tekrar yuklemeyi deneyin, oyun dosyalarini tamir edecektir. Ondan sonra isterseniz silebilirsiniz veya oyunu acip oynayabilirsiniz.
KS KS Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #3 efedesu dedi: Silmeden tekrar yuklemeyi deneyin, oyun dosyalarini tamir edecektir. Ondan sonra isterseniz silebilirsiniz veya oyunu acip oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulum Launcher ında tamir seçeneğine basınca da aynı hatayı aldım. Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Silmeden tekrar yuklemeyi deneyin, oyun dosyalarini tamir edecektir. Ondan sonra isterseniz silebilirsiniz veya oyunu acip oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulum Launcher ında tamir seçeneğine basınca da aynı hatayı aldım.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2020 #4 Hasanygt dedi: Kurulum launcherında tamir seçeneğine basınca da aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayari yeniden baslatip deneyin o zaman. Artı 0 Eksi
Hasanygt dedi: Kurulum launcherında tamir seçeneğine basınca da aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayari yeniden baslatip deneyin o zaman.
KS KS Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #5 efedesu dedi: Bilgisayari yeniden baslatip deneyin o zaman. Genişletmek için tıkla... Çok kez denedim. Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Bilgisayari yeniden baslatip deneyin o zaman. Genişletmek için tıkla... Çok kez denedim.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2020 #6 Hasanygt dedi: Çok kez denedim. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyasini yeniden indirip denediniz mi? Anti-virus aciksa onu kapatmayi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Hasanygt dedi: Çok kez denedim. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyasini yeniden indirip denediniz mi? Anti-virus aciksa onu kapatmayi dener misiniz?
KS KS Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #7 efedesu dedi: Kurulum dosyasini yeniden indirip denediniz mi? Anti-Virüs aciksa onu kapatmayi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Kurulum dosyasini yeniden indirip denediniz mi? Anti-Virüs aciksa onu kapatmayi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2020 #8 Hasanygt dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Internette CMD'yi acip bu kodu girmeni onermistler. regsvr32 vbscript.dll Artı 0 Eksi
Hasanygt dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Internette CMD'yi acip bu kodu girmeni onermistler. regsvr32 vbscript.dll
KS KS Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #9 efedesu dedi: Internette CMD'yi acip bu kodu girmeni onermistler. regsvr32 vbscript.dll Genişletmek için tıkla... Aynı hata devam ediyor. Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Internette CMD'yi acip bu kodu girmeni onermistler. regsvr32 vbscript.dll Genişletmek için tıkla... Aynı hata devam ediyor.