D Deniz Bora Ünal Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar ben Minceraft'a girdiğimde ilk 1 saniye herşey normal gözüküyor sonra bütün chunklar siyah oluyor. Çözümünü bilen varsa anlatabilir mi?
Arkadaşlar ben Minceraft'a girdiğimde ilk 1 saniye herşey normal gözüküyor sonra bütün chunklar siyah oluyor. Çözümünü bilen varsa anlatabilir mi?
Alper Kurt Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #2 Yardım Edecek Yokmu ??? Dosya Ekleri 2016-02-07_16.54.29.png 349,9 KB · Görüntüleme: 927
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2016 #3 En kolay çözüm Minecraft'ı silip tekrar kurman. Not: "%appdata%" kısmındaki ".minecraft" klasörü.
Alper Kurt Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2016 #4 AEmirhan dedi: En kolay çözüm Minecraft'ı silip tekrar kurman. Not: "%appdata%" kısmındaki ".minecraft" klasörü. Genişletmek için tıkla... O kadar kolay değil en az 5 kere denedim
AEmirhan dedi: En kolay çözüm Minecraft'ı silip tekrar kurman. Not: "%appdata%" kısmındaki ".minecraft" klasörü. Genişletmek için tıkla... O kadar kolay değil en az 5 kere denedim
Abdulkadir BİNDAK Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 23 Yer Gaziantep 14 Şubat 2016 #5 Revo Uninstailler programını kullanarak oyunu kayıt dosyalarıyla beraber silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
Revo Uninstailler programını kullanarak oyunu kayıt dosyalarıyla beraber silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2016 #6 Mipmap levels'ı çeşitli ayarlara getirip öyle dene.Örneğin varsayılan olarak 4'de olur o ayar sen onu 3 yap,2 yap,1 yap öyle dene doğru ayarı öyle bulursun ve düzelir.Bendede olmuştu. Abdulkadir BİNDAK dedi: Revo Uninstailler programını kullanarak oyunu kayıt dosyalarıyla beraber silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Minecraft sıradan yazılımlar gibi değildir o yüzden sıradan şeylerle ona müdahele etmek birşey değiştirmez. Dosya Ekleri 625x331xclip_image0041.jpg.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.AAubjdTZBI.jpg 35,1 KB · Görüntüleme: 868
Mipmap levels'ı çeşitli ayarlara getirip öyle dene.Örneğin varsayılan olarak 4'de olur o ayar sen onu 3 yap,2 yap,1 yap öyle dene doğru ayarı öyle bulursun ve düzelir.Bendede olmuştu. Abdulkadir BİNDAK dedi: Revo Uninstailler programını kullanarak oyunu kayıt dosyalarıyla beraber silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Minecraft sıradan yazılımlar gibi değildir o yüzden sıradan şeylerle ona müdahele etmek birşey değiştirmez.
Furkanevren Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #7 Bende aynı sorunu yaşıyorum bir anda her yer x-ray gibi oluyor. Boşluk olan yerler siyah gözüküyor.Aynı o görseldeki gibi oluyor.
Bende aynı sorunu yaşıyorum bir anda her yer x-ray gibi oluyor. Boşluk olan yerler siyah gözüküyor.Aynı o görseldeki gibi oluyor.