Minecraft skyblock map oluşturma nasıl yapılır?

İşletim sistemi
Android

emre_yiğit

Centipat
Daha fazla  
Selam,
Arkadaşlar ben bir sunucuda skyblock modu oynuyorum. Modda oyuna giriş yapanlar kendi adası otomatik olarak oluşuyor ben de bir sunucu oluşturup bu şekilde bir mod yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.
Ayrıca bu haritayı kendisini oluşturuyor kendisi oluşturuyorsa ben nasıl oluşturabilirim? Mobilim.

Sunucuda mod kuramazsınız. Ayrıca mobilde oyunu eğlenceli hale getiren mod yapılmıyor.

Biraz bilgilendirilmiş in kardeşim hiçbir bilgim yok benim girdiğim sunucu skyblock modu herkesin kendi adası otomatik olarak oluşturuluyor normal internetten indir tarzı değil nasıl yapılır bilgilendirir misin?

Biraz bilgilendirilmiş in kardeşim hiçbir bilgim yok benim girdiğim sunucu skyblock modu herkesin kendi adası otomatik olarak oluşturuluyor normal internetten indir tarzı değil nasıl yapılır bilgilendirir misin?

Siz sunucu mu kuracaksınız yoksa kendi başınıza skyblock mu oynayacaksınız? Eğer tek başınıza oynamak istiyorsanız Google'a girip Skyblock for Minecraft Bedrock yazıp haritayı indireceksiniz. Sonra oyunun içine atacaksınız. Buradan anlatmam uzun sürer videolara bakarak yapabilirsiniz.

Siz sunucu mu kuracaksınız yoksa kendi başınıza skyblock mu oynayacaksınız? Eğer tek başınıza oynamak istiyorsanız Google'a girip skyblock for Minecraft Bedrock yazıp haritayı indireceksiniz. Sonra oyunun içine atacaksınız. Buradan anlatmam uzun sürer videolara bakarak yapabilirsiniz.

Sunucu kuracağım kardeşim videolarla da pek anlamadım olayı vaktin varsa detaylı anlatır mısın?

Hocam o bayağı uzun iş. Şöyle söyleyeyim. Aternos diye bir site var oradan kendi sunucunuzu kurabiliyorsunuz. YouTube'da bunun hakkında videolar var. Kendiniz bakabilirsiniz.

Aternos'tan sunucu kurdum ancak yukarıda bahsettiğim şekilde bir skyblock modu bulamadım yine de teşekkür ederim 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı